Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 16:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hrozivá zrážka vlaku s osobným autom pri Bardejove. Vodič utrpel ťažké zranenia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nasledujúce fotografie by mali byť výstrahou pre každého vodiča.

Dopravné nehody najčastejšie vznikajú kvôli nedostatočnej pozornosti vodičov, resp. neprispôsobeniu jazdy, čo podľa všetkého zohrávalo rolu aj v tomto prípade. Na železničnom priecestí v katastri mesta Bardejov sa dnes totiž stala na prvý pohľad hrozivá nehoda, pri ktorej sa zrazilo osobné motorové vozidlo s osobným vlakom našich železníc. 

V čase nehody sa vo vlaku viezlo približne 80 cestujúcich, ktorí na rozdiel od vodiča auta neutrpeli žiadne zranenia.  Podľa informácií Prezídia Hasičského a záchranného zboru osoba vo vozidle utrpela ťažké zranenia a hasiči ju museli vyslobodzovať hydraulickým zariadením. Na mieste zasahoval aj vrtuľník, no aj napriek tomu na základe fotografií súdime, že pravdepodobne išlo o taký malý zázrak, keďže sa mohlo stať naozaj čokoľvek. 

Práve nasledujúce zábery by mali byť pre každého vodiča výstrahou, aby si dával na ceste čo najväčší pozor a venoval 100 % pozornosti šoférovaniu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia