Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 14:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bjorn a Lagertha plánujú odplatu! 5. séria Vikingov bude pokračovať už o niekoľko hodín

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Takmer ročné čakanie je na konci.

Fanúšikovia Vikingov už v tejto chvíli netrpezlivo odpočítavajú hodiny do prvej epizódy druhej polovice 5. série. V skutočnosti teda pôjde o 11. časť. V nej ako inak nadviažeme na posledné udalosti, ktoré nás zaviedli do krvavého boja o Kattegat. Víťazný Ivar zabral mesto a pripravuje sa na svoju korunováciu.

Čo tieto udalosti znamenajú pre ostatných hrdinov a kam sa ich dejové línie pravdepodobne posunú? Odpoveď by ti mohli dať viaceré videá, ktoré History priebežne publikuje na svojom YouTube kanáli. V nasledujúcom článku si pozrieme tie, ktoré sme v našom vlákne ešte nerozoberali.

Prvé video sa nás snaží navnadiť iba jednotlivými preslovmi postáv a efektami upravenou vizualizáciou. Reálne sa však o nových epizodách nedozvieme nič, čo by nám už doposiaľ publikované ukážky neprezentovali. 

Ďalšie video však naopak odhaľuje krátku ukážku s porazenými hrdinami. Každý z nich premýšľa iba nad tým, ako sa Ivarovi úspešne pomstiť. Koho nápad ti príde ako najvhodnejší?

V ďalšom z videí sa Rollo dozvedá, kto všetko prežil boj o Kattegat

Pozri sa aj na nové zábery s komentárom kľúčových hercov

Čaká Lagerthu koniec?

Na internet taktiež prenikla upútavka na 12. časť ,

a preto upozorňujeme, nasledujúce video obsahuje mnohé SPOILERY!

Upútavka v hlavnej role s Ivarom zaváňa poriadnou temnotou

Na záver prikladáme detailné video z natáčania bitky o Kattegat

Už teraz poznáme názvy prvých piatich častí. Pôjde o The Revelation (5s11e), Murder Most Foul (5s12e), A New God (5s13e), The Lost Moment (5s14e) a Hell  (5s15e). Pripomíname, že premiéry 11. časti 5. série s názvom The Revelation sa dočkáme už 29. novembra (listopad) 2018. Budeš seriál sledovať spoločne s nami?

Domov
Zdieľať
Diskusia