Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 17:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine ostáva v base, na Bali nájdeš jediný hotel bez influencerov na svete

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Aj dnes o 18:00 predstavujeme nové Freshnews. Čo je nové vo svete hudby, módy, filmov a technológii?

 

Pravidelnú dávku noviniek pripravujeme dvakrát týždenne a ak si náhodou nestihol, do pozornosti dávame nedeľňajší diel, v ktorom sa dozvieš dôležité novinky z uplynulého týždňa. Prvú polovicu toho aktuálneho sme zmapovali vo Freshnews dnes, už tradične s premiérou o 18:00. 

Prehľadom najdôležitejších informácií za uplynulých pár desiatok hodín ťa tentokrát prevedie dvojica Krištof a Andrea. Ako vždy, aj teraz máme pripravené aktuality zo sveta hudby, filmov a technológií, takže v štyroch minútach dostaneš dávku všetkého, čo je dôležité vedieť. Asi nikoho neprekvapií, že to opäť žilo okolo Tekashiho 6ix9ine a dočkali sme sa nových domácich videoklipov, pričom všetky stoja za pozornosť.

Máme pre teba aj tip na koncert a tiež dovolenku v prípade, že patríš medzi odporcov smartfónov. Zároveň platí, že sme pred tým všetky témy spracovali v článkoch. V prípade, že ťa niečo zaujme, nezabudni si prečítať viac a v komentároch nám daj vedieť, akých hostí by si ešte chcel v aktuálnom roku v českých Freshnews vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia