Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2018, 20:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher Vlog: Náš teambuilding sa zvrhol

REFRESHER
Uložiť Uložené

V druhom vlogu budeš mať možnosť vidieť, ako to vyzerá na teambuildingu v podaní Refresher tímu.

 

Už dávnejšie sme chceli vytvoriť koncept, v rámci ktorého by sme mohli fanúšikom ukázať, ako vyzerá pozadie fungovania Refresheru. Nakoniec sme sa rozhodli pre klasickú vlogovú formu a náš úplne prvý vlog si môžeš pripomenúť tu. Ten bol primárne o sťahovaní do nových, väčších a reprezentatívnejších priestorov, ktoré sme však pred pár týždňami na chvíľu opustili kvôli teambuildingu

Ten sa konal v nádhernom prostredí moravských viníc neďaleko slovenských hraníc. Veľa podobných akcií sme zatiaľ neabsolvovali, a tak sme si neboli istí, ako by malo niečo podobné prebiehať, takže sme sa rozhodli si to jednoducho spraviť po svojom. 

Jasnou podmienkou však bolo, najprv zábava až potom (možno trochu) práca. Nasledujúcich pár minút ber, prosím, s rezervou. Uvidíš v nich nielen našich moderátorov, ale aj zvyšok redaktorov, marketingového a obchodného tímu, vďaka ktorým môžeme fungovať. Určite budeme radi aj za tvoj komentár.

Domov
Zdieľať
Diskusia