Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2018, 18:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov chce bojovať jedine s Mayweatherom. UFC ho veľmi nezaujíma

ŠPORT BOX CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruský bojovník vyjadril svoju preferenciu.

Od súboja Khabiba Nurmagomedova s Conorom McGregorom onedlho ubehnú dva mesiace. Krátko po skončení zápasu sa začali objavovať informácie o tom, že Khabib by chcel vyzvať rovno Floyda Mayweathera, aj keď Američan nikdy v MMA nebojoval.

Postupom času vyšlo najavo, že Khabib už potenciálny súboj s Mayweatherom prediskutoval v sídle ruskej boxerskej federácie, Floyd mal so svojím tímom kontaktovať a diskutovať so šéfom UFC a samotný boxer pred pár týždňami vyhlásil, že sa Khabiba nebojí, ale do oktagonu ho nikto nedotiahne.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Floyd si uvedomuje, že je väčšia ryba ako Rus, a tak si chce podmienky nadiktovať podľa vlastných predstáv. Nurmagomedov by v tom prípade musel bojovať v boxerskom ringu.

V rámci tlačovej konferencie na propagáciu Khabibovej autobiografie bojovník fanúšikom a médiá porozprával o tom, či a ako by sa súboj s Mayweatherom mohol uskutočniť.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Čo sa týka UFC, pre Khabiba by do úvahy v tejto chvíli mohli pripadať odvetný súboj s McGregorom alebo bitka s Tonym Fergusonom, lenže ako sám povedal, súboj s Mayweatherom ho zaujíma najviac.

Rus chce posilniť svoje dedičstvo, zarobiť a otestovať svoje zručnosti proti najlepšiemu z najlepších, a tak skúma, ako by Floyda mohol dostať do ringu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Khabiba fascinuje fakt, že Mayweather vyhral 50 súbojov a ani raz neprehral. Pre divákov je preto oveľa zaujímavejší ako potenciálni súperi McGregor či Ferguson. A keďže nikdy v profesionálnej kariére neprehral ani Nurmagomedov, v súboji by išlo nielen o peniaze, ale aj o česť a historické skóre.

Bojovník zároveň verí, že zápas s Floydom by bol dvakrát zaujímavejší ako bitka Mayweathera s McGregorom. Pri pohľade na dvoch neporazených bojovníkov vraj ľudí bude fascinovať to, kto bude musieť na konci skloniť hlavu pred svojím súperom.

Domov
Zdieľať
Diskusia