Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 11:13
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Hniezdočko luxusu s výhľadom na Bratislavský hrad. Rozloha 125 metrov štvorcových ti mesto ponúkne ako na dlani

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Bezprostredné centrum hlavného mesta ako na dlani a bývanie, po akom v kútiku duše túži každý z nás.

Bratislava sa čoraz rýchlejším tempom posúva smerom vpred, a to vo všetkých smeroch, vrátane výstavby.  Za všetko hovorí nielen množstvo developerských projektov, ale taktiež ponuky realitných kancelárií, spomedzi ktorých je veľmi náročné vybrať si to pravé bývanie vhodné na prežitie mnohých šťastných rokov.

Každý z nás má totiž pri rozhodovaní iné preferencie, ale azda všetci sa zhodneme na tom, že túžime po peknom obydlí. Dnešným článkom sa na jedno také pozrieme.

Navštívime preto Staré Mesto, kde je na samom vrchu zrekonštruovaného obytného domu situovaný mezonet o výmere 125 metrov štvorcových. Nadštandardne luxusne zariadený a prísne v duchu  minimalizmu navrhnutý byt s výhľadom na mesto aj  na Bratislavský hrad je rozdelený do dvoch podlaží a svoj nový domov v ňom môžu nájsť aj tí najnáročnejší.

Kiež by aj nie, keďže svojím potencionálnym majiteľom ponúka trojicu izieb a otvorenú dennú časť, ktorá spája obývaciu miestnosť s kuchyňou a vstupnou chodbou. Okrem toho zahŕňa taktiež dve samostatné kúpeľne a relaxačnú zónu (čítareň) umiestnenú ihneď za schodiskom. Čo sa týka rozvrhnutia vnútorného priestoru ako aj zariadenia, architekt si dal naozaj záležať a preto celý byt pôsobí vzdušne, priestranne no zároveň útulne. V byte nájdeme produkty od firiem ako Focus, Hansgrohe, Axor alebo audiosystém od dánskeho Bang & Olufsen.

Prekážkou pri kúpe môže byť akurát cena, ktora v tejto lokalite a pri takomto type bytu nie je rozhodne nízka. Druhým dychom avšak musíme dodať, že dané bývanie za to rozhodne stojí a sme radi za možnosť ti ho predstaviť.

Viac nehnuteľností v obdobnom duchu nájdeš na stránkach EDREY Real Estate.

Adresa: Bratislava - Staré Mesto

Podlažná plocha: 125 metrov štvorcových

Balkón: 4 metre štvorcové

Cena: Na vyžiadanie (kontakt)

V prípade, že vieš o architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhaj a pošli nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia