Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 22:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine nie je udavač. Sudcovi ponúkol ďalších 750-tisíc, ostáva však za mrežami

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

V dnešnom pokračovaní seriálu Tekashimu 6ix9ine hrozí doživotie si povieme čosi viac o neúspešnom pokuse opustiť federálnu väznicu na kauciu.

6ix9ine má za sebou 8 dní vo federálnej väzbe, počas ktorých stihol 3-krát zmeniť celu. Už vieme, že mu hrozí doživotie za členstvo v nebezpečnom gangu. Doteraz sme sa dozvedeli aj viacero zavádzajúcich informácií, pričom všetkých, pochopiteľne, najviac zaujíma, či sa Tekashi rozhodol s políciou spolupracovať alebo naďalej zatĺka.

Dnes už vieme, že zatiaľ nezvolil udavačskú taktiku, práve naopak, stále tvrdí, že je nevinný. Svoje meno sa snažil pred súdom očistiť aj dnes. Jeho právnik ponúkol ďalšiu kauciu, tentokrát vo výške 750-tisíc dolárov s tým, že dúhový raper bude zároveň čakať na ďalšie pojednávanie v domácom väzení. S týmto nápadom sa však sudca nestotožnil, peniaze odmietol a Tekashimu oznámil, že sa najbližšie uvidia 4. septembra 2019.

Dovtedy budú kompetentní prešetrovať viacero konkrétnych prípadov, vrátane ozbrojenej lúpeže z 3. apríla a streľby z 21. apríla. Podľa TMZ by malo ísť dohromady až o 17 obvinení v rôznych prípadoch. Zatiaľ sa presne nevie, v akom zariadení sa 6ix9ine nachádza, no určite ide len o otázku času, kým sa to verejnosť dozvie.   

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domov
Zdieľať
Diskusia