Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2018, 18:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pekelný hrdina Hellboy dorazil s novým obrázkom. Je trailer už za dverami?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka v réžii Neila Marshalla dorazí na jar budúceho roku.

Komiksový pekelník Hellboy sa k nám z plátna prihovoril už dvakrát a zakaždým bol pri tom režisér Guillermo del Toro. V štúdiu Universal síce ešte nejakú dobu koketovali s regulérnou trojkou, napokon však projekt dostane nový reštart. O ten sa postará štúdio Lionsgate a Hellboya si zahrá David Harbour, ktorý je známy najmä ako šerif Jim Hopper zo seriálu Stranger Things.

O príbehu sa toho veľa nevie, snáď len toľko, že Hellboy bude musieť zastaviť mocnú čarodejnicu Blood Queen (Milla Jovovich), ktorá chce zničiť ľudstvo. Podľa tvorcov má byť Hellboy komplexná a komplikovaná postava rozkročená medzi svetom pekla a svetom ľudí, ktorým chce pomáhať.

Pekelný hrdina Hellboy dorazil s novým obrázkom. Je trailer už za dverami?
Zdroj: Lionsgate

Na režisérskej stoličke sedí Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) a z ďalších hercov môžeme menovať Iana McShanea, Sashu Lane, Daniela Dae Kima, Briana Gleesona, Sophie Okonedo, Penelope Mitchell a Alistaira Petrieho. Film bude mať R-kový rating, takže dúfame, že to tvorcovia patrične využijú.

Zatiaľ sme dostali niekoľko oficiálnych obrázkov a plagátov, avšak trailer sa zatiaľ neobjavil. S príchodom nového obrázku, ktorý prikladáme nižšie, sa však zdá, že tvorcovia nám pohľad na prvé zábery ponúknu už v najbližšej dobe. Na internet medzitým presiakli reakcie testovacieho publika, ktoré údajne s filmom nebolo príliš spokojné.

Pekelný hrdina Hellboy dorazil s novým obrázkom. Je trailer už za dverami?
Zdroj: Lionsgate/Empire

Ale počkáme si. Koniec-koncov, zatiaľ máme v rukách len pár obrázkov a z toho sa kvalita odhaduje ťažko. Trailer určite napovie viac, ale svoj názor si budeme musieť aj tak utvoriť až v prítmí kinosály.

Zatiaľ sme ohľadom tohto projektu optimistickí a pevne dúfame, že aj trailer potvrdí kvalitu a naláka nás do kina. Slovenská premiéra sa uskutoční 11. apríla (duben) 2019. 

Pekelný hrdina Hellboy dorazil s novým obrázkom. Je trailer už za dverami?
Zdroj: Lionsgate

Domov
Zdieľať
Diskusia