Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2018, 13:48
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Si už starý? Možno ťa prekvapí, že týchto 10 vecí už má viac ako 20 rokov

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER KYLIAN MBAPPÉ SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Roky plynú, trendy prichádzajú a odchádzajú. Pri tom zhluku informácií si nemáme ani čas uvedomiť, ako ten čas letí. Si už starý? Over si to týmto článkom.

Písomky, potom maturita. Vysoká škola a prednášky. Štátnice, prvá práca a poriadny vzťah. Roky ubehli a možno si si to ani nevšimol. Zhrnuli sme 10 vecí, podľa ktorých si overíš, či si už stará škola. Pamätáš si zrod dnes už ikonických vecí, udalostí či ľudí, ktorými vtedy žila celá spoločnosť?

Priatelia

Legendárny seriál Priatelia má už 24 rokov. Šialené, však? Televízie ťa kŕmia týmto úspešným sitkomom takpovediac dodnes a nestihol si si ani uvedomiť, že onedlho seriál oslávi svoje štvrťstoročie. Aj na hercoch, ak si ich vygoogliš, si môžeš všimnúť zub času. Teda okrem pôvabnej Jennifer Aniston, ktorá pravdepodobne mladne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Friends who nap together, laugh together! #bloopers

Príspevok, ktorý zdieľa Friends (@friends),

Iné Kafe

Legendárna slovenská kapela, ktorá koncertuje s krátkou prestávkou dodnes. Punkrocková hudobná skupina bola založená v roku 1995 a získala si mnohé generácie. Vratko Rohoň bol vtedy ešte mladé ucho.

 
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Inekafe (@inekafe_official),

Harry Potter a Kameň mudrcov

Fantasy príbehy o čarodejníkoch od britskej autorky J. K. Rowlingovej majú dnes milióny fanúšikov po celom svete. Vedel si však, že prvý diel (knižnej) série má už 21 rokov? Ani sa to nezdá, keď  v kinách momentálne hrá film Grindelwaldove zločiny a svet Harryho Pottera máme dodnes na dosah v rôznych formách.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa J.k Rowling News (@rowlingnews),

Marián Hossa práve začínal v zámorí

Marián patrí medzi najúspešnejších hokejistov zo Slovenska a nedávno ukončil pre zdravie svoju profesionálnu kariéru. V roku 1997 The Hoss ako mladík začínal v drese tímu Portland Winterhawks vo WHL, o rok neskôr už korčuľoval za Ottawa Senators. Pamätáš si jeho debut?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Na #kauflandwinterclassicgames2019 sa môžete tešiť aj na Mariána Hossu #winterclassic#marianhossa#legenda#banskabystrica#

Príspevok, ktorý zdieľa tipsportliga (@tipsportliga),

Forrest Gump

Uvedomuješ si, že Forrest má už 24 rokov? Nezdá sa to, keď si tento film pozrieš aspoň raz za rok.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa prema_film_productions (@premafilmproductions),

Jozef Kroner

Už je to 20 rokov, čo zomrela táto slovenská herecká legenda. Pamätať si ho môžeš z rôznych skvelých filmov ako Pacho, hybský zbojník, Sváko Ragan či Kubo. Ak si pamätáš, ako si sa dozvedel túto správu, možno už nie si najmladší.

Moldavské popové trio O-Zone

Pamätáš si exotickú trojku, ktorá tancovala na krídle lietadla? Chalani vznikli v roku 1998 a o pár rokov neskôr ovládli slovenské hitparády v telke. Áno, vtedy ešte také veci v TV existovali a dokonca boli populárne.

Kylian Mbappé

Jeden z najväčších futbalových talentov, Francúz Kylian Mbappé, sa narodil pred 20 rokmi.  Za ten čas sa stihol stať majstrom sveta. Ak si pamätáš časy spred dvadsiatich rokov, oddnes si zapamätáš aj to, že niekde vo Francúzsku sa vtedy narodil jeden z najlepších hráčov súčasnosti. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylian Mbappé (@k.mbappe),

HλLF-LIFE a StarCraft

Dve skvelé hry, ktoré istým spôsobom odštartovali revolúciu vo svojich žánroch. Veril by si, že tieto hry boli vydané v roku 1998? Ak si ich po vydaní odskúšal, pravdepodobne si už veterán v rámci hrania hier.

 Nokia 5110

Tento stroj bol jednoducho hit a bol si skutočný frajer, ak si ho vlastnil. Len si si musel dávať bacha, aby si nestlačil internet, lebo by si prišiel o všetok kredit. Mal si takýto či podobný kúsok vo svojom vrecku?

Anketa:
Tak, čo si zistil?
Som už starý
Tak pol na pol
Väčšinu vecí som nepoznal
Som už starý
56 %
1167 Hlasov
Tak pol na pol
39 %
810 Hlasov
Väčšinu vecí som nepoznal
4 %
89 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia