Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 19:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Minieš počas Vianoc viac na punč a jedlo alebo na darčeky?

REFRESHER VIANOCE VIANOČNÉ TRHY
Uložiť Uložené

Na prvých vianočných trhoch v Bratislave sme zisťovali, ako si ľudia užívajú zimnú atmosféru.

Aj keď tomu počasie veľmi dlho nenasvedčovalo, pomaly ale isto sa blíži zima a s ňou aj najobľúbenejší sviatok v roku. Vianoce si mnohí užívame, no zároveň je treba poznamenať, že ich neodmysliteľnou súčasťou je stres z nákupov darčekov a prakticky každej drobnosti, ktorú je treba počas posledných dní v roku organizovať. 

Na chvíľku však máme možnosť spomaliť na vianočných trhoch, keďže tie sú tradične spojené s atmosférou pokoja a dobrej nálady. Tú tradične dotvára aj varené víno, resp. punč a tiež typické stánkové jedlo, ktoré pre vás v najbližších týždňoch ešte určite otestujeme. 

Dnes nás zaujímalo v prvom rade to, ako sa obyvatelia hlavného mesta na trhoch cítia a čo si vlastne dali. Zároveň sme sa ich pýtali, koľko zatiaľ dokázali pri prechádzaní medzi stánkami minúť a či už začali nakupovať darčeky. Ty nám daj do komentárov vedieť, či sa už chystáš nasávať atmosféru Vianoc alebo je to pre teba ešte priveľmi skoro. 

Domov
Zdieľať
Diskusia