Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 14:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hviezda Stranger Things sa stala historicky najmladšou vyslankyňou dobrej vôle UNICEF. Chce bojovať proti šikane a násiliu

FILMY A SERIÁLY MILLIE BOBBY BROWN
Uložiť Uložené

Z malej Eleven vyrástla rozhodná mladá žena.

Naozaj to nie je tak dávno, kedy väčšina z nás prvýkrát zahliadla mladučkú Millie Bobby Brown v role záhadnej Eleven. Rok 2016 na výslnie okrem seriálu Stranger Things priniesol aj talentovanú herečku, o ktorej mene budeme dozaista ešte mnohokrát počuť.

I keď má Millie iba 14 rokov, neraz sa verejne zapájala do tém, ktoré trápia širokú verejnosť. Teraz však svoje názory bude môcť svetu sprostredkovať nielen ako herečka prispievajúca na sociálne siete, ale aj ako historicky najmladšia vyslankyňa dobrej vôle UNICEF.

Túto poctu prijala so všetkým rešpektom a prehlásila, že daný titul bude s radosťou zdielať s jej veľkým vzorom, zosnulou herečkou Audrey Hepburn (Raňajky u Tiffanyho, Prázdniny v Ríme).

Millie na letnej akcii pre UNICEF

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Millie Bobby Blue (@milliebobbybrown),

Tým, že som sa stala vyslankyňou dobrej vôle, zdieľam tento titul s mojou hrdinkou – skvelou Audrey Hepburn,“ prehlásila Millie Bobby Brown a záver svojich slov ukončila citovaním Audrey: „Počas dospievania zistíte, že máte dve ruky. Jednu na to, aby ste pomáhali druhým a jednu na pomoc samému sebe.“ V odkaze Hepburn plánuje Millie podľa vlastných slov jednoznačne pokračovať.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Svoje slová chcela pri vymenovaní ale venovať aj svetovým vodcom, ktorým odkázala, aby počúvali mladých ľudí. Svoj titul plánuje herečka využiť na to, aby vyzdvihla otázky týkajúce sa vzdelania, všeobecného násilia a najmä školskej šikany.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Millie Bobby Blue (@milliebobbybrown),

K nej sa Millie negatívne vyjadrovala aj prostredníctvom svojho Instagramu či Twitteru, pričom kvôli nenávistnej odozve ľudí účet na Twitteri kedysi musel dokonca zmazať.

Audrey Hepburn slúžila ako vyslankyňa dobrej vôle UNICEF od roku 1988 po január (leden) 1993, kedy zomrela. Vyslankyňou dobrej vôle na Slovensku je napríklad Kamila Magálová a zo zahraničných hviezd spomeňme napríklad Leonarda DiCapria, ktorý je preslávený aj svojou dobročinnou organizáciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia