Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2018, 9:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Venom v tržbách pokoril už aj Deadpoola a všetky ďalšie filmy zo série X-Men. Blíži sa k čiastke 800 miliónov $

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Venomovi sa finančne mimoriadne darí.

Komerčný úspech Venoma je nepopierateľný. Ešte začiatkom tohto mesiaca sme ťa informovali, že sa novej komiksovke od Sony podarilo tržbami prekonať Justice League. Už v minulom článku sme zároveň písali, že za promovaním snímky v rámci Číny stál gigant Tencent. A podľa všetkého svoju investíciu nemusí vôbec ľutovať.

Práve vďaka veľkým zárobkom v Číne sa totiž Venomovi do dnešného dňa podarilo zarobiť neuveriteľných 783,86 milióna $, čím po finančnej stránke prekonal všetky filmy zo série X-Men

A áno, dokonca vrátane mimoriadne úspešného Deadpoola, ktorému sa v kinách podarilo zarobiť „len“ 783,1 milióna $. Za sebou ale nechal napríklad aj X-Men: Days of Future Past (747,9 milióna $) a Logana (619 miliónov $).

Za rok 2018 sa môže Venom doposiaľ zaradiť na 6. pozíciu najziskovejších filmov. 7. miesto obsadil druhý diel Deadpoola (734,2 milióna $) a tesne nad Venomom stojí Mission: Impossible - Fallout (791 miliónov $). Podobný úspech vzhľadom na veľkú vlnu kritiky čakal azda len málokto.

Venom v tržbách pokoril už aj Deadpoola a všetky ďalšie filmy zo série X-Men. Blíži sa k čiastke 800 miliónov $
Zdroj: Sony

Vo filme sme sledovali príbeh Eddieho Brocka, ktorého si zahral milovaný Tom Hardy. Eddie sa vo filme stal hostiteľom pre symbionta Venoma. Okrem neho sme ale mohli privítať aj Michelle Williams, Riza Ahmeda, Jenny Slate či Woodyho Harrelsona. 

Sony s týmto úspechom dozaista stúplo sebavedomie, a preto napríklad okrem pokračovania Venoma či Morbiusa s Jaredom Letom môžeme očakávať ďalšie komiksové novinky či sequely. Dúfajme len, že budú kvalitnejšie.

Máš podobne negatívne dojmy z Venoma aj ty? Alebo si myslíš, že išlo o kvalitnú komiksovku a finančný úspech snímky ti príde zaslúžený?

Anketa:
Aké si mal z Venoma dojmy?
Bol skvelý a určite si finančný úspech zaslúži
Nebol som príliš spokojný a vyššie zárobky by som prial iným projektom
Bol skvelý a určite si finančný úspech zaslúži
76 %
373 Hlasov
Nebol som príliš spokojný a vyššie zárobky by som prial iným projektom
24 %
120 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia