Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s VÚB.
26. novembra 2018, 16:00
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako na Vianoce ušetriť čas? V strese ti pomôže táto appka

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Ušetriť si na Vianoce trošku času je na nezaplatenie.

Času nie je nikdy dosť. Najmä teraz, v predvianočnom období, kedy je toho veľa nielen v práci, ale aj doma a v meste. Deň má stále len 24 hodín a vtesnať doň všetky aktivity je niekedy fyzicky nemožné.

Pred Vianocami sa takmer nedá stíhať prácu, nákupy a ešte aj myslieť na darčeky a starať sa o svoje financie. Tie by si však mal mať vždy pod drobnohľadom, keďže ide o ťažko zarobené peniaze. Neustále otváranie internet bankingu však veľa času neušetrí.

Pri výbere banky je pre mladého človeka dôležitých množstvo vecí. Vstupný bonus, poplatky či dostupnosť bankomatov sú všetky mimoriadne dôležité, no mnoho ľudí kladie na prvé miesto bankovú aplikáciu. Rýchle posielanie peňazí či kontrola stavu na účte sú často prioritou. 

 

Mobil Banking od VÚB je dlhodobo hodnotená ako jedna z najlepších bankových aplikácií na Slovensku. Vo VÚB ju neustále vylepšujú a upravujú podľa želaní a potrieb zákazníkov. Ak ju vo smartfóne ešte nemáš, určite si ju bež vyskúšať. Ušetrí ti v živote ohromné množstvo času a je pritom nesmierne jednoduchá.

Stiahni si aplikáciu
iOS  –  Android

Času nie je nikdy dosť

Mobilný telefón sa považuje za jeden z najväčších „požieračov“ voľného času, no v prípade praktických aplikácií je výborným pomocníkom, ako ušetríš hromadu času. A práve Mobil Banking od VÚB je toho fantastickým príkladom. Svoj finančný stav máš pod palcom a za pár sekúnd dokážeš vybaviť platbu či čokoľvek skontrolovať. A to všetko v modernom a prehľadnom dizajne.

Ako na Vianoce ušetriť čas? V strese ti pomôže táto appka

Banku máš vo vrecku 24/7

S aplikáciou VÚB Mobil Banking ťa nemusia trápiť žiadne otváracie hodiny, čakanie na pripojenie sa k počítaču, skrátka, nestrácaš svoj drahocenný čas. Svoje financie spravuješ bez obmedzení 24 hodín denne 7 dní v týždni. Mobil banking mení svet spravovania osobných peňazí na nepoznanie.

Jednoduché a prehľadné spravovanie účtov

Prostredníctvom Mobil bankingu bez problémov získaš prehľad o zostatkoch či pohyboch na všetkých účtoch a kartách, ich zostatky a pohyby. V aplikácii si môžeš spravovať platobné i kreditné karty, meniť ich nastavenia, názvy či ich dočasne deaktivovať alebo zablokovať.

Najmä funkcia dočasnej deaktivácie karty je skvelým nástrojom v prípade, že si kartu stratil alebo ti ju niekto ukradol. Až 87 % klientov, ktorí si kartu dočasne deaktivovali, si ju v Mobil bankingu opätovne bezplatne aktivovali po jej nájdení.

Podobným spôsobom získaš prehľad o svojich úveroch a dokonca môžeš podať online žiadosť o úver. Ohromnou výhodou je možnosť vlastného manažovania prehľadu či upozornení o zmenách na účtoch a kartách na telefónne číslo, e-mail alebo do schránky správ. Transakcie môžeš pohodlne filtrovať podľa IBAN čísla účtu, informácií pre príjemcu alebo variabilného symbolu.

Ako na Vianoce ušetriť čas? V strese ti pomôže táto appka
Domov
Zdieľať
Diskusia