Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 9:50
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mňaučanie, pradenie a vykašliavanie guče chlpov. Tajný život maznáčikov 2 si obľúbia aj milovníci mačiek

FILMY A SERIÁLY THE SECRET LIFE OF PETS 2
Uložiť Uložené

Aj ty už si zažil prípad, kedy ťa tvoj štvornohý miláčik silou mocou ťahal z postele?

Na prvý trailer k pokračovaniu animáku Tajný život maznáčikov od Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions) sme si museli počkať naozaj dlho. Upútavka o psovi Maxovi, ktorého jeho majiteľka zobrala k veterinárovi, sa u divákov stretla s pomerne dobrou odozvou.

Filmári ale nezabúdajú ani na majiteľov mačiek, a preto prinášajú upútavku točiacu sa okolo mňaukajúcej Chloe. Tú sme spoznali už v priebehu prvej časti.

Pokiaľ sa aj u teba doma nachádza aspoň jedna mačka, je možné, že si si musel zažiť množstvo pokusov, pri ktorých sa snažila získať tvoju pozornosť. A tento trailer dokazuje, že kohút nie je jediným zvieraťom, ktorý sa s obľubou hrá na ranný budíček.

Hlas jednej z hlavných postáv, psa Maxa, nahovoril Patton Oswalt a dabovania Chloe sa ako v prípade jednotky ujala Lake Bell. V rámci dabingu vo väčšine prípadov počítame so starými známymi menami.

Počuť budeš môcť hercov, ako Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreet, Ellie Kemper, Dana Carvey, Hannibal Burress či Bobby Moynihan. K nim sa ďalej pripojí Tiffany Haddish, Nick Kroll, Pete Holmes a taktiež hviezda Harrison Ford. Ktorá postava však bude znieť ako slávny Han Solo/Rick Deckard zatiaľ nevieme.

Mňaučanie, pradenie a vykašliavanie guče chlpov. Tajný život maznáčikov 2 si obľúbia aj milovníci mačiek
Zdroj: Universal Pictures

Obidve upútavky zatiaľ pôsobia dostatočne uspokojivým dojmom a ďalej je už len na tvorcoch, či dokážu snímke dodať aj množstvo podarených originálnych vtípkov a príbeh, ktorý sa vyhne klasickým žánrovým klišé.

Odporúčané
Dark Phoenix zaznamenal najmenšie otváracie tržby v celej histórii ságy. X-Men prekonal animák o zvieratkách (Box Office) Dark Phoenix zaznamenal najmenšie otváracie tržby v celej histórii ságy. X-Men prekonal animák o zvieratkách (Box Office) 9. júna 2019, 20:25

Réžie sa po druhýkrát ujal Chris Renaud (Despicable Me 1 a 2), no tentokrát už na nej nebude spolupracovať s kolegom Yarrow Cheneym, ktorý režíroval nového Grincha. Scenár k snímke pripadol na ramená Briana Lyncha (The Minions). Aktuálna premiéra je stanovená na 20. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia