Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 11:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Píšeš záverečnú prácu? Predajňa s nábytkom má ideálny regál na všetky knižné zdroje, aby si titul získal legálne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Celé Slovensko si právom uťahuje z predsedu vlády, ktorý nedokázal vlastnou hlavou napísať rigoróznu prácu, aj keď za ňu dostal titul.

Slovensko žije viacerými politickými kauzami, pričom väčšina z nich úsmevná naozaj nie je. Z času na čas sme však svedkami skutočných bizarností a jednou takou je rigorózna práca predsedu vlády. Po dlhých týždňoch utajovania a zavádzajúcich informácií z viacerých frontov sme sa dočkali oficiálneho stanoviska, z ktorého vyplýva, že práca, za ktorú dostal prestížny titul, bola okopírovaná z piatich zdrojov

Zatiaľ neboli vyvodené žiadne dôsledky, no aj kolegovia nadšeného študenta už konštatujú, že pohár dávno pretiekol. Nám ostatným ostáva len kritizovať, prípade sa vysmievať, keďže s tým, žiaľ, do volieb nemôžeme nič urobiť. 

Reagujú tiež väčšie spoločnosti a konkrétne predajňa s nábytkom dokonca postavila na rigoróznej práci Andreja Danka časť svojej kampane. Ponúka regál, do ktorého sa ti zmestia všetky zdroje k záverečnej práci, aby si titul získal oprávneným spôsobom. Veľavravný popis k tejto fotografii „Niektorí z nás potrebujú literatúry viac, iní menej,“ hovorí snáď za všetko. 

Domov
Zdieľať
Diskusia