Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 13:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Snoop Dogg pri odhalení hviezdy na chodníku slávy poďakoval sám sebe za to, že si vždy veril

ZAUJÍMAVOSTI SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Tejto pocty sa zatiaľ nedočkal ani Leonardo DiCaprio.

Hollywoodsky chodník slávy sa môže pýšiť ďalšou známou hviezdou, ktorou v tomto prípade nie je nikto iný, ako slávny americký raper Snoop Dogg. Počas včerajšieho odhalenia hviezdy fotografom pózoval aj v spoločnosti priateľov a rodiny.

Na fotografii nižšie máš napríklad možnosť vidieť Snoopa a jeho manželku Shante Taylor. Po jeho boku nechýbali ale ani priatelia, ako Dr. Dre, Pharrell Williams, Warren G či Quincy Jones.

Snoop Dogg pri odhalení hviezdy na chodníku slávy poďakoval sám sebe za to, že si vždy veril
Zdroj: Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP/TASR

Okrem menovaných hostí ale nesmel chýbať ani

moderátor Jimmy Kimmel, ktorý si pri ceremónii neodpustil niekoľko vtipov

Snoop so všetkou skromnosťou a úsmevom za jeho úspechy poďakoval tej najdôležitejšej osobe – sebe. „Chcel by som si poďakovať za to, že som si dôveroval a taktiež za to, že som dokázal zvládnuť všetku náročnú prácu. Chcel by som si poďakovať za to, že som si nikdy nebral voľno. Chcel by som si poďakovať za to, že som to nikdy nevzdal,“ prehlásil raper.

Napriek tomu, že je Hollywoodsky chodník slávy plný celosvetovo známych osobností či dokonca fiktívnych postavičiek ako Mickey Mouse, Káčer Donald či Bugs Bunny, mnohé známe mená na ňom stále chýbajú. Dostať sa k tejto pocte je totiž pomerne zložitý proces a pokiaľ sa chceš o ňom dozvedieť čosi viac, máš možnosť prečítať si náš článok.

Snoop Dogg pri odhalení hviezdy na chodníku slávy poďakoval sám sebe za to, že si vždy veril
Zdroj: Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia