Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 13:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí policajti našli v taške 15-ročnej žiačky zrejme marihuanu aj bongo. Ľudia majú na akciu rozdielne názory

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Muži zákona vykonávali preventívnu akciu v Humennom.

Slovenská polícia z času na čas organizuje preventívne akcie po školách. Akcia s názvom Čisté školy sa vo štvrtok konala aj na strednej škole v Humennom, odkiaľ muži zákona odchádzali so zelenou sušinou.

Policajti si na pomoc do škôl pravidelne berú služobných psov, a práve jeden z chlpáčov vyňuchal v taške 15-ročnej študentky pravdepodobne kanabis. Policajti zatiaľ nepotvrdili, o akú látku išlo, pretože ju poslali rovno na expertízu, avšak žiačka je podozrivá z prechovávania marihuany.

Slovenskí policajti našli v taške 15-ročnej žiačky zrejme marihuanu aj bongo. Ľudia majú na akciu rozdielne názory
Zdroj: TASR - Henrich Mišovič

Keď pes vyňuchal drogy, študentka z tašky rovno vybrala tri plastové dózy obsahujúce zelenú sušinu. Okrem samotnej rastliny mala v taške aj bongo, ktoré policajti tiež zaistili.

Iba 15-ročná študentka sa po policajnej akcii dostala do problémov, pretože vo veci už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Zatiaľ nie je jasné, aké množstvo zelenej sušiny policajti zaistili, pričom pôvod rastliny aj množstvo upresnia výsledky expertízy.

Aj keď má policajná akcia Čisté školy bezpečnostno-preventívny charakter, Slováci v komentároch vyjadrovali váhavý postoj na to, či treba rovno začínať trestné stíhania.

Čo si o podobných akciách myslíš ty? Mali by policajti navštevovať školy, aby sa v nich nenachádzali študenti prechovávajúci drogy?

Domov
Zdieľať
Diskusia