Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2018, 22:44
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Titul Miss Universe získala nádherná 24-ročná Barbora! Počas večera však pútali viac pozornosti Gogo a Sajfa

REFRESHER MISS UNIVERSE
Uložiť Uložené

Ľudia zodpovední za priamy prenos spravili niekoľko zlých rozhodnutí.

Fanúšikovia Miss Universe sa dočkali už dvadsiateho ročníku tejto veľkolepej udalosti. Tentokrát sa tvorcovia odhodlali pre odvážny krok – z televíznych obrazoviek sa presunuli na YouTube a Facebook livestream a miestom podujatia sa stal banskobystrický klub Ministry of Fun.

Nebudeme zdržiavať, korunku XX. Miss Universe Slovakia si odniesla krásna  Barbora Hanová, 24-ročná kráska z Lučenca, ktorá však aktuálne žije v Bazileji.

1. vicemiss sa stala Sofia Sekelová, titul 2. vicemiss získala Kristína Vargová. Všetky dámy nájdeš v tomto článku. Krásnym slečnám gratulujeme k veľkému životnému úspechu!

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barborina),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barborina),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barborina),

Mikrofónu sa tentokrát chytili Sajfa s Gogom a možno len nie sme cieľová skupina, ale boli sme radi, že sa dal priestor v prvom rade skúsenejšiemu Sajfovi. Aj keď mu jeho vstupy išli celkom dobre a z dám dokázal prostredníctvom spin-offu na svoju talkshow vytiahnuť zaujímavé odpovede, predsa len, Dano je v prvom rade youtuber a nie moderátor.

Moderátori akoby neboli v súlade, Sajfa zvolí špičkový a drahý oblek a všetkému dáva feel honosnej udalosti, kým Gogo rozptyľuje ľudí vtipkovaním. Samotní moderátori tiež prekvapili hromadou ostrých poznámok ako: „Takže si panna,“ „69 je moja obľúbená poloha,“ – a len ešte viac zdôraznili už tak dosť sexistickú podstatu Miss Universe.

Titul Miss Universe získala nádherná 24-ročná Barbora! Počas večera však pútali viac pozornosti Gogo a Sajfa
Zdroj: www.youtube.com

Zarazil nás tiež moment, kedy už počas súťaže, pričom nasledovalo ešte viacero vystúpení, mali porotcovia pred Sajfovým mikrofónom rozhodnuté o víťazke. Barbora neskôr korunku naozaj získala.

Nechýbalo ani zopár technických problémov, zo začiatku bol problém so šumom v prenose zvuku, ďalší problém sa vyskytol v nefunkčnom mikrofóne jednej zo slečien v Gogovej talkshow.

Takisto nechápeme, prečo Gogo zverejnil svoje videovstupy ešte pred udalosťou. Pozeráme sa dvakrát na to isté. No ale podľa komentárov a živého chatu to bolo vtipné, čo situáciu asi trošku zlepšuje. O zábavu sa počas večera tiež starali Jasmína Alagič, Emma Drobná či Mária Čírová.

Divácke čísla neboli práve ohromujúce, na Facebooku livestream sledovalo asi 900 ľudí, na YouTube približne 1 300.

Anketa:
Je podľa teba korunka v správnych rukách?
Áno
Nie, zaslúžila by si ju iná
Áno
24 %
381 Hlasov
Nie, zaslúžila by si ju iná
76 %
1228 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia