Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 11:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neobmedzený prísun drog a 100 prostitútok. Divoký párty ostrov Sex Island sa po roku vracia v ešte bláznivejšej forme

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Na karibskom ostrove si splníš všetky svoje fantázie.

Možno si z minulého roku pamätáš na ponuku dobrodružnej cesty na nemenovaný kolumbijský ostrov, kde sa mali organizovať sexuálne orgie a drogové hody. Výlet zaujal tisíce ľudí, avšak starosta neďalekého kolumbijského mesta vyhlásil, že usporiadanie podobnej akcie v žiadnom prípade nedovolí.

Napriek tomu sa večierok samozrejme uskutočnil, pričom po roku sa cestovná kancelária Good Girls Co vracia vo väčšej sile, pretože divoká párty s názvom Sex Island sa tentoraz bude konať na bližšie nešpecifikovanom karibskom ostrove, aby nevznikli podobné problémy ako minulý rok.

Neobmedzený prísun drog a 100 prostitútok. Divoký párty ostrov Sex Island sa po roku vracia v ešte bláznivejšej forme
Zdroj: Sex Island

Cestovná kancelária vyhlasuje, že výlet na párty ostrov dokáže mužom splniť každý sexuálny sen, ktorý doteraz považovali za nereálny. Organizátori sa vraj v porovnaní s minulým rokom poučili, do programu popridávali množstvo nových zaujímavých aktivít, a tak sa muži budú môcť zúčastniť aj športových zážitkov ako sexuálny golf či tenis. Pricestuje tam dokonca až 100 prostitútok.

Ak sa staneš víťazom partičky golfu či tenisového turnaja, ako cenu dostaneš možnosť stráviť 15 minút so 60 ženami naraz. Kapacita pre hostí je obmedzená, a tak bude môcť na ostrov prísť len 50 mužov. V praxi si budú môcť užívať hrátky s dvomi ženami každý deň, neobmedzený bude aj prísun drog a alkoholu.

Organizátori prízvukujú, že po vzájomnej dohode si hostia pokojne môžu dievčatá vymieňať. Každá z nich pred bola pred príchodom na ostrov lekársky otestovaná, vďaka čomu si môžeš byť istý, že netrpí žiadnou pohlavnou chorobou.

Odporúčané
Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) Timothée Chalamet je agresívny narkoman a Gary Oldman zase punkáč na heroíne. Toto sú najdesivejšie filmy o drogách (Rebríček) 25. marca 2024, 12:30

Cena za štyri dni a tri noci strávené na ostrove sa zastavila na čiastke 5300 eur. Ak už rozmýšľaš nad účasťou, potom si nerob plány od 14. do 17. decembra. Viac informácií nájdeš priamo na stránke Sex Island.

Späť
Zdieľať
Diskusia