Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2018, 18:31
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Najlepšie kolekcie svetrov, ktoré sú aktuálne v predaji

MÓDA
Uložiť Uložené

Vybrali sme niekoľko štýlových svetrov, v ktorých počas tejto jesene a zimy zažiariš.

Bez poriadneho vrstvenia už asi von nevychádzaš. Pod bundou si nevystačíš iba s tričkom, sveter, ktorý zahreje a zároveň nadchne okolie je teda kľúčovým kúskom. Dnes sa pozrieme na 5 tých najzaujímavejších, ktoré si môžeš zaobstarať.

Uniqlo – kašmírový sveter

Kašmír je snáď tým vôbec najvzácnejším a najluxusnejším materiálom na výrobu oblečenia. Je neuveriteľne jemný, obzvlášť teplý, vydrží niekoľko rokov bez akejkoľvek zmeny, pri prvom dotyku si ho skrátka zamiluješ a nebudeš chcieť už žiadny iný. Oblečenie z kašmíru je však drahšie, ide ale o investíciu na celý život.

Cenovo dostupnými a vysokokvalitnými sú tie od Uniqlo. Obľúbená značka s rýchlou módou je na svoje kašmírové svetre právom hrdá, nie iba pre nič za nič patria medzi ich bestsellery. Za cenu 89,90 € si môžeš vybrať medzi svetrom s klasickým alebo véčkovým výstrihom, poprípade rolák v najrôznejších farbách.

Najlepšie kolekcie svetrov, ktoré sú aktuálne v predaji
Zdroj: Uniqlo

Carhartt WIP – Morris

Carhartt WIP jednoznačne patrí medzi najobľúbenejšie značky na svete. Popularite vďačí v prvom rade za nevídaný pomer ceny a kvality, ktorá môže bez problémov konkurovať dizajnérskym značkám, ale tiež však svojimi ikonickými kúskami vyskytujúcimi sa v kolekciách pravidelne.

Jedným z nich je aj sveter s prívlastkom Morris, kúsok zo zmesi akrylu, mohérovej vlny a bavlny s výrazným tieňovaním. Aktuálne je dostupný v troch rozličných farbách s odtieňmi –  bielej, čiernej a tmavomodrej. Zakúpiť si ho môžeš na oficiálnom e-shope značky za férovú cenu 99 €,

Najlepšie kolekcie svetrov, ktoré sú aktuálne v predaji
Zdroj: Carhartt

Comme des Garçons SHIRT

Divízia Comme des Garçons SHIRT spadajúca pod kultovú japonskú značku Comme des Garçons módnej návrhárky Rei Kawakubo, efektívne spája pouličnú módu s vysokou a patrí medzi najdôležitejšie značky súčasnosti.

V najnovšej kolekcii sa objavila trojica svetríkov s kontrastnými farebnými časťami, čo je počas prebiehajúcej sezóny trendom. Za cenu 225 € si teda môžeš vybrať jednu z netradičných kombinácii.

Najlepšie kolekcie svetrov, ktoré sú aktuálne v predaji
Zdroj: End Clothing

Inverallan – Cardigan

Inverallan je pomerne neznáma škótska značka úpletového oblečenia s charakteristickým podpisom – výraznou štruktúrou. Inšpiráciu čerpá na vidieku, kúsky sú dostupné v prírodných odtieňoch.

Mohutný kardigán z káblového úpletu ťa bude stáť síce 269 €, avšak opäť ide o investíciu na celý život, okrem toho je ručne vyrobený v Škótsku. Nestarnúca silueta a vysokokvalitné metariály z neho robia must-have kúsoček.

Najlepšie kolekcie svetrov, ktoré sú aktuálne v predaji
Zdroj: End Clothing

Medvedík od Ralpha Laurena

Ikonické logá od Polo Ralph Lauren ako jazdca konského póla a medvedíka prezlečeného do najrôznejších luxusných outfitov pozná snáď úplne každý. Obzvlášť obľúbené sú svetríky s druhým menovaným, ktoré sú však aj poriadne drahé.

Medvedík v smokingu a v ruke s martini, lyžiar v okuliaroch alebo frajer v all denim everything sú tými najznámejšími. Ošiaľ však spôsobil aj skateboardista v spoločnej kolekcii s Palace Skateboards, okamžite bol vypredaný. aj napriek tomu, že tieto kúsky  stoja až 400 €.

Najlepšie kolekcie svetrov, ktoré sú aktuálne v predaji
Zdroj: End Clothing

Pokiaľ si si stále nevybral, inšpiruj sa týmito slávnymi mužmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia