Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2018, 19:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rapový výkon Kontrafaktu dostal Čis T-ho do blázinca

HUDBA ČIS T EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa videoklipu ku skladbe Toto Neni Hudba z Čis t-ho albumu Yak Orol.

Ešte v polovici roka sa Čis T rozhodol vydať svoj ďalší sólový album, ktorý je zároveň debutom pod moderným menom. Na projekte si na svoje príde každý skalný fanúšik jeho tvorby, čo podčiarkol aj samotnými hosťami. Za všetko hovorí prítomnosť Kontrafaktu na skladbe Toto neni hudba, ktorá je zároveň jednou z najvýraznejších vôbec.

Dnes sa vec dočkala sprievodného videoklipu z Prahy, kde máme možnosť vidieť aj Rytmusa aj Ega. Čis T sa už tradične nechal zavrieť do blázinca a zvyšok reprezent záberov pochádza z interiéru a platenej spolupráce. 

Do pozornosti ešte v tejto súvislosti dávame spoločný krst albumov Yak Orol od Čistého a 13. Poschodie od Strapa, ktorý sa uskutoční 17. novembra v priestoroch bratislavského MMC. Viac informácií nájdeš na oficiálnej facebook udalosti, lístky si stále môžeš zakúpiť v predpredaji

Domov
Zdieľať
Diskusia