Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 14:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Skupina Billy Barman oslávi dekádu fungovania vo veľkom štýle

HUDBA
Uložiť Uložené

Už 12. decembra bude bratislavské MMC hostiť desiate narodeniny skupiny Billy Barman. Tešiť sa môžeš aj na množstvo hostí.

Slovenská alternatívna hudobná skupina Billy Barman oslavuje v aktuálnom roku jubilejné desiate narodeniny, počas ktorých stihla zaznamenať viacero veľmi dôležitých míľnikov. Spomínať na najúspešnejšie albumy, skladby a spolupráce budeme mať možnosť už 12. decembra v bratislavskom MMC

Chýbať nebudú ani hudobní hostia, ktorí majú ku chalanom z Billy Barman blízko, a tešiť sa môžeš na veľkú show v preplnenom najväčšom klube hlavného mesta. Ako už asi tušíš, lístky je potrebné zabezpečiť si v predpredaji čo najskôr, keďže je o ne už teraz veľký záujem. 

Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti, kde budú postupne zverejnené aj mená hosťujúcich interpretov,  s ktorými počas svojej dekády na scéne stihla spolupracovať, či tráviť dlhé večery, noci a rána. 

Skupina Billy Barman oslávi dekádu fungovania vo veľkom štýle
Domov
Zdieľať
Diskusia