Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 10:07
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Módna blogerka Lau Ren v kariére modelky nechcela pokračovať. Rada stojí pred objektívom, ale aj za ním

Módna blogerka Lau Ren v kariére modelky nechcela pokračovať. Rada stojí pred objektívom, ale aj za ním
Zdroj: Branislav Belko/Refresher
REFRESHER
Uložiť Uložené

Dnes to nebude len o jej šatníku.

Pred nedávnom sme ti priniesli článok o módnej blogerke Laure, ktorú jej sledovatelia poznajú pod pseudonymom Lau Ren. Posvietili sme si na jej šatník a kúsky, ktorými inšpiruje mnohé mladé dievčatá.

Ako sama vo svojom blogu píše, miluje fotiť a byť fotená, a tak sme ju postavili pred objektív Branislava Belka, aby sme ti priniesli viac záberov zaujímavej blogerky a predstavili ti ju ako nové Refresher dievča. V rozhovore prezradila, čo pre ňu móda znamená, prečo nepokračovala v kariére modelky a aj to, akí muži sa jej páčia. 


Ahoj, Laura. Ako by si samú seba opísala?

Ahojte! Som taká optimistická flegmatická citlivka (smiech). Už ako dieťa som bola veľmi kreatívna. Lákala ma hudba, dizajn, umenie.  

Venuješ sa fotografii. Kedy sa prebudila tvoja vášeň k foteniu?

Raz som na Vianoce dostala svoj prvý mobil s 1,3 megapixelovým fotoaparátom a to mi zmenilo život. Vôbec mi nevadilo, že moje fotky boli na začiatku hrozné, pretože moja motivácia bola silnejšia (smiech).

Domov
Zdieľať
Diskusia