Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 0:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Venom už po vyše mesiaci prekonal tržby Justice League. Len v Číne zarobil Tom Hardy za prvé tri dni vyše 100 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Venom už má celosvetovo na konte viac ako Justice League.

Pred premiérou sme nič také nečakali. Po zhliadnutí filmu som pepovi vravel, že to dá v pohode 600 miliónov. No mýlil som sa, ono to dá aj 800. Počas 6. premietacieho víkendu zarobil v USA a Kanade pod 5 miliónov dolárov, no a celosvetovo si pripísal vyše 130 miliónov dolárov. Pýtate sa, ako je to možné?

Odpoveď hľadajte na východe. Venom totiž tento víkend premiéroval v Číne, odkiaľ si po prvých dňoch odniesol úžasných 111 miliónov dolárov. Vzhľadom na to, že snímka stále zarába a tržby v Číne nemusia poľaviť, sa snímka pravdepodobne prehupne cez 800-miliónovú hranicu, čo bude pre Sony nesmiernym úspechom. A tá dvojka to pokojne môže dotiahnuť aj na miliardu. Kto vie, aké všelijaké spin-offy už v štúdiu vymýšľajú. 


Venom je len druhým komiksovým filmom, ktorému sa za otvárací víkend podarilo zarobiť v Číne viac ako 100 miliónov dolárov. Tým prvým je Avengers: Infinity War. Zaujímavou informáciou môže byť aj fakt, že silným investorom filmu je aj čínsky gigant Tencent, ktorý nepochybne pomáhal s promovaním. 

Venom má momentálne na konte 673 miliónov dolárov. Prekonáva tak aj Justice League (658), prvú hranú verziu tohto slávneho tímu, snímku s Wonder Woman, Supermanom, Aquamanom a Batmanom pokope. Toto musí Warnerovcov bolieť doteraz. Našu recenziu na Venoma si môžeš prečítať tu. 

Venom už po vyše mesiaci prekonal tržby Justice League. Len v Číne zarobil Tom Hardy za prvé tri dni vyše 100 miliónov dolárov

Domov
Zdieľať
Diskusia