Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 12:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Refresher Vlog: Vysťahovali nás!

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Začíname sériu vlogov, vďaka ktorým budeš mať možnosť nahliadnuť do pozadia fungovania Refresheru.

Dlhšie sme sa zamýšľali nad tým, ako byť k našim čitateľom, resp. YouTube divákom ešte o niečo bližšie. Začali sme preto cestovať po Slovensku a vytvorili sme projekty Refresher Leto a Refresher Zima, ktorých cieľom je vždy z inej perspektívy dokázať, že žijeme v nádhernej krajine, kde sa dá zabaviť. 

Oba tieto koncepty budú pokračovať aj v budúcom roku, no keďže ide o sezónne záležitosti, odteraz vás budeme zásobovať aj Refresher Vlogmi. Tie budú v nepravidelných intervaloch mapovať, čo sa práve u nás deje a pred kamerou sa vystriedajú všetci naši moderátori. 

Premiérový diel patrí Deniske, ktorá vám ukáže, ako prebiehal proces sťahovania zo starých priestorov. V hlavnej úlohe uvidíš aj nočnú moru zámočníkov Sama a tiež naše obchodné oddelenie. Zároveň budeš mať možnosť nahliadnuť do nového pracoviska, kde vzniká približne polovica článkov na Refresheri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia