Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 12:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Úspešné Sestričky dospeli do finále a ohlásili 2. sériu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kristína Svarinská a jej herecké kolegyne zo seriálu slávia divácky úspech. Zaslúžene?

O kvalitách seriálu Sestričky môžeš síce pokojne pochybovať, ale čísla sledovanosti hovoria samé za seba. Slováci si pýtajú druhú sériu a TV Markíza im plánuje s radosťou vyhovieť. Ako sme ťa už minulý mesiac informovali, Sestričky sa tešili diváckemu úspechu, ktorý prekonal dokonca aj populárny sitkom Susedia.

Finále prvej série Sestričiek vyvrcholilo v utorok 6. novembra, ale príbehy jednotlivých postáv budú pokračovať. Termín premiéry prvej časti novej série však televízia zatiaľ neprezradila. Ak si sledovanie finále nestihol, dobehnúť ho môžeš prostredníctvom archívu TV Markíza.

Seriál divákom predstavil herecké kvarteto Danu Košikú, Anikó Vargovú, Kristínu Madárovú a Kristínu Svarinskú. Podľa našej ankety z októbra dali čitatelia jasne najavo, že mladá herečka Kristína Svarinská bola najväčším lákadlom celého projektu. Či ale divákov dokáže držať pri televízii viac než jednu sériu je zatiaľ otázne. Budeš sledovať druhú sériu?

Námet Sestričiek vychádzal z fínskeho pôvodného seriálu s názvom Syke, ktorý sa taktiež odohrával v nemocničnom prostredí. Slovenská verzia bola okrem problematiky nášho zdravotníctva a zaoberaním sa osobnými problémami hlavných protagonistiek okorenená aj jemnou dávkou erotiky. V nej figurovala najmä spomínaná Svarinská.

Jej postava Ema Farkašová si popri práci zdravotnej sestry spočiatku po večeroch privyrábala ako luxusná spoločníčka. Keď sa ale zaľúbila, s touto „bokovkou“ chcela ihneď seknúť, čo ale jej dominantnému a bohatému milencovi nebolo príliš po chuti, a preto ju vydieral.

Na internete sa voči Sestričkám vyjadrovali slovenskí diváci zväčša kriticky a úprimne povedané sa ich rozhorčeným reakciám nemožno príliš čudovať. Ako seriál vnímaš ty? Dokázal si dopozerať aspoň prvú sériu?

Anketa:
Čo vravíš na prvú sériu Sestričiek?
Bola skvelá
Považujem ju za priemernú
Hlboký podpriemer
Seriál som ani nedopozeral/nedopozerala
Seriál som vôbec nesledoval/nesledovala
Bola skvelá
76 %
1199 Hlasov
Považujem ju za priemernú
6 %
93 Hlasov
Hlboký podpriemer
2 %
30 Hlasov
Seriál som ani nedopozeral/nedopozerala
1 %
9 Hlasov
Seriál som vôbec nesledoval/nesledovala
16 %
247 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia