Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 0:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Syn pristihol otca pri tom, ako sa nevedel vynadívať na zadok Emily Ratajkowski, ktorá si prišla zafandiť na basketbal

ZAUJÍMAVOSTI EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Príťažlivá modelka pózovala pri mnohých obdivovateľoch.

Modelka Emily Ratajkowski sa vo svojom voľnom čase chodí z času na čas pozrieť aj na basketbal. Opäť raz zavítala do arény The Staples Centre v Los Angeles, kde hrávajú svoje domáce zápasy hráči LA Lakers. Obľúbený tím si Emily nenechala ujsť v súboji s Minnesotou Timberwolves, pričom musela odchádzať spokojná, pretože Lakers nakoniec zápas dotiahli do úspešného konca a vyhrali 114:110.

Nebola by to Emily, keby medzi ľudí neprišla v provokatívnom outfite. Na sebe mala len kratučký top, pod ktorým jej chýbala podprsenka, a džínsy s vysokým pásom držiace na nej pomocou čierneho opasku.

Veľmi jednoduchý outfit ocenili takmer 2 milióny fanúšikov na Instagrame, ktorí nešetrili komplimentmi ani v komentároch, ale nečakanou hviezdou sociálnych sietí sa stal zvedavý otecko a fanúšik v jednej osobe.

Zatiaľ čo Emily pózovala svojmu fotografovi, chlapík si na chvíľu prestal všímať syna na vedľajšom sedadle a nevedel sa vynadívať na Emily postávajúcu v rade za ním.

Otecko sa dokonca vďaka správne vybratému sedadlu dostal aj do pozadia fotky, ktorú si Emily zavesila na Instagram. Ľudia pod momentku muža obdivujúceho zadok krásnej modelky pridávali sympatizujúce odkazy o tom, ako by sa museli zrejme pokochať aj oni, ale našli sa aj kritici. Nepozdávalo sa im, že si otec nemohol pohľad odpustiť pri malom synovi.



Domov
Zdieľať
Diskusia