Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2018, 11:27
Čas čítania 0:00
Zuzana Franova

Berlínsky dopravný podnik ukazuje, ako sa správne robí náborové video

ZAUJÍMAVOSTI BERLÍN MHD
Uložiť Uložené

Berlínske MHD opäť posúva svoj imidž na nový level. Po teniskách, ktoré slúžia ako cestovný lístok, prišla na svet náborová kampaň inšpirovaná videom z dielne adidas.

Na kolaborácie rôznych módnych značiek sme si už všetci dávno zvykli. Kto ešte nerobil so Supreme, akoby ani nebol. Začiatkom tohto roku však všetkých prekvapil adidas, ktorý si zvolil na spoluprácu berlínske MHD.

Spolu s obchodom Overkill vydali model EQT Support 93/Berlin, ktorý mal svoju majiteľovi slúžiť ako ročný predplatný cestovný lístok. Edícia limitovaná na päťsto kusov sa okamžite vypredala a všetci čakali, ako budú reagovať revízori.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Overkill Marc (@overkill_marc) on

Berlínsky dopravný podnik zvládol zaškoliť všetkých kontrolórov do streetwearu, ba čo viac, teraz posúva level ešte vyššie.  Pri svojej novej náborovej kampani sa rozhodol opäť staviť na adidas. Inšpiráciu našli v minuloročnej kampani Original Is Never Finished, ktorá prekypuje odkazmi na súčasnú kultúru, ale aj historické diela ako napríklad Botticelliho Zrodenie Venuše.

Vo videu účinkujú zamestnanci dopravného podniku a spolu s Frankom Sinatrom ťa pozývajú na cestu berlínskou MHD.

Aby sme dokázali, že ide o naozaj podarený remake, pridávame aj pôvodnú kampaň. Ty nám do komentárov môžeš napísať, či by ťa takéto náborové video presvedčilo lepšie ako chýbajúca uhorka od McDonald's.

Domov
Zdieľať
Diskusia