Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 14:40
Čas čítania 0:00
Sona O.

Holandský dôchodca žiada, aby mu úradne znížili vek o 20 rokov, pretože chce na Tinderi zvýšiť svoje šance u žien

ZAUJÍMAVOSTI VEK
Uložiť Uložené

Emile Ratelband chce byť oficiálne uznaný ako 49-ročný.

Holandský podnikateľ, motivátor a rečník Emile Ratelband sa narodil 11. marca 1949, ale žiada, aby úrady za jeho nový dátum narodenia uznali 11. marec 1969. Hovorí o sebe, že sa identifikuje ako mladší a zaslúži si rovnaké práva ako napríklad transrodoví ľudia, ktorí sa identifikujú s iným pohlavím, než s akým sa narodili. 

„Žijeme v dobe, kedy si môžeme zmeniť naše meno aj pohlavie. Prečo by sme teda nemohli rozhodovať o svojom veku?"  vyjadril sa. 

Holandský dôchodca žiada, aby mu úradne znížili vek o 20 rokov, pretože chce na Tinderi zvýšiť svoje šance u žien
Zdroj: Emile Ratelband Twitter

Súd, ktorý má celú situáciu na starosti ale tvrdí, že nevidí dôvod na legálnu zmenu dátumu narodenia„Čo by sa potom stalo s tými 20 rokmi?"  pýta sa hlavný sudca v prípade. 

Jeho dôvody pre zmenu veku sú pritom celkom prekvapivé. Okrem toho, že sa cíti vekom diskriminovaný  a nemôže si kvôli nemu nájsť zodpovedajúce zamestnanie, robí mu problémy aj na zoznamovacej aplikácii Tinder„Keď môj profil hovorí, že mám 69, nedostávam žiadne odpovede. Keby som však mal 49 s tou tvárou, ktorú mám, budem v luxusnej pozícii,"  tvrdí.

Odporúčané
V akom veku sme vnímaní opačným pohlavím za najviac sexuálne príťažlivých? V akom veku sme vnímaní opačným pohlavím za najviac sexuálne príťažlivých? 13. apríla 2019, 10:39

Ohradzuje sa aj tým, že podľa jeho doktorov má telo zdravého štyridsiatnika. Podnikateľ tvrdí, že sa nebojí starnutia, ale chce si užívať život naplno bez obmedzení, pokiaľ ešte stále vládze.

Od roku  1987 sa Emile venuje neuro-lingvistickému programovaniu, ktoré slúži na sebarozvoj aj terapiu. Okrem toho je aj populárnym motivačným rečníkom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia