Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 13:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Opitý Slovák vyliezol na 30-metrový komín. Žiadal alkohol, cigaretu a pizzu, aby zliezol dole

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL CIGARETY
Uložiť Uložené

A prečo vôbec išiel hore? Vraj sa tam dobre lieta.

Včerajší večer museli hasiči v Rožňave stráviť pri 30-metrovom komíne, na ktorý sa vyšplhal muž pod vplyvom alkoholu. Dané miesto údajne dobre poznal a už v priebehu dňa liezol hore, no vtedy bol ešte triezvy.

Dnes už hore vyšiel, ale triezvy. Teraz opäť je na komíne, ale opitý. Hovoril, že sa chce zabiť,“ prezradil pre TV JOJ očitý svedok. Hasiči pod vedením veliteľa zásahu Elemíra Kerekesa chceli pôvodne opitého Róberta presunúť na zem prostredníctvom výškovej plošiny, ale do danej výšky sa nedokázali priblížiť.

Za Róbertom sa teda museli dostať pomocou lán. Podgurážený Róbert si však počas výstupu hasičov dokonca kládol viaceré podmienky. Tvrdil, že dole pôjde iba pod podmienkou, ak dostane cigaretu, alkohol a pizzu. Sľúbenú cigaretu po príchode na zem od hasičov aj nakoniec obdržal. S alkoholom a pizzou však už zrejme nepochodil.

Na otázku, prečo sa hore vôbec vyšplhal, spočiatku nevedel odpovedať a jeho artikulácia bola veľmi nezreteľná. Neskôr sa však vyjadril, že hore sa dalo lietať. Zábery z akcie a výpovede svedkov môžete nájsť v nižšie priloženej reportáži TV JOJ.

Domov
Zdieľať
Diskusia