Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 10:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vysmieva moderátorov Telerána za použitie fotky s veľavravným vodoznakom

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Nie každý pravdepodobne pochopil, čo znamenajú Rytmusove odkazy na posledných fotkách.

Rytmus má za sebou pravdepodobne najkrajší deň v živote, k čomu mu patrične gratulujeme. Táto správa obletela Česko-Slovensko mimoriadne rýchlo a v niektorých prípadoch sa jej chytili aj bulvárne médiá. Keďže pán Páťa už ťahy podozrivých redaktorov veľmi dobre pozná, pri oznamovaní šťastnej novinky ošetril to, aby nemohli použiť jeho fotku. 

Dal si totiž veľmi precízne záležať na vodoznaku, vďaka ktorému boli novinári nútení používať staršie fotky. Tie však na články nelákali až tak veľa ľudí, no okrem bežných portálov sa informácie chytili aj v televízii. 

Konkrétne hovoríme o Teleráne, kde sa odvážni moderátori rovnako rozhodli vzácnej aktuality chytiť. Rytmusova reakcia na seba nenechala dlho čakať a zachoval sa presne tak, ako sa dalo očakávať. Pravdou ostáva, že ak dá niekto jasne najavo, že nechce svoje súkromie prepierať verejne, je na mieste rešpektovať to. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Hhahahahajqhqhqhqhhahahah Odteraz na kazdu fotku #NaMarkize #ElegantneSomSvamiVyjebal

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia