Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2018, 12:56
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Škoda odhaľuje revolučný interiér. Už v decembri ho dostane úplne nový model

TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Novinku spoznáme o mesiac.

Škoda sa chystá v závere roka predstaviť svoje nové želiezko v ohni, do ktorého vkladá veľké ambície. Nemožno sa čudovať, veď úplne nový model Scala bude kompaktný automobil nižšej strednej triedy, teda segmentu, ktorému sa nielen v našich končinách naďalej mimoriadne darí. Teraz už vieme nielen to, že k odhaleniu dôjde 6. decembra v izraelskom Tel Avive, ale aj to, ako bude novinka vyzerať vnútri. 

Ďalší oficiálny náčrt potvrdzuje, že škodovka príde s úplne novou koncepciou palubných dosiek a práve Scala bude prvým modelom značky, kde nové dizajnové smerovanie uvidíme. Horizontálne situovaná palubovka so sebou prinesie iné rozloženie jednotlivých prvkov, dominovať jej pritom bude voľne stojaci centrálny dotykový displej. Ten bude mať v tom najvyššom vyhotovení až 9,2", pýšiť sa pritom bude najnovšou generáciou infotainmentu.

Škoda odhaľuje revolučný interiér. Už v decembri ho dostane úplne nový model
Zdroj: www.skoda-storyboard.com

Voliteľnou výbavou bude následne plne digitálny kokpit s uhlopriečkou 10,25" a progresívnejšou grafikou. Tlačová správa upriamuje pozornosť aj na novú výplň dverí, ktorá má pripomínať kryštálovú štruktúru s čalúnenými mikrovláknami. Batožinový priestor bude mať 467 litrov, čím sa Scala stane vozidlom s jedným z najväčších kufrov v segmente. Po sklopení sedadiel vznikne až 1 410 litrov. Dodajme, že Škoda Scala sa začne predávať v prvej polovicu roka 2019, vychádzať pritom bude zo štúdie Vision RS

Späť
Zdieľať
Diskusia