Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2018, 16:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sympaťák Idris Elba sa stal najsexi mužom sveta. Naposledy ho vraj nahého videla len snúbenica

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Herec sa zo svojho nového titulu patrične teší.

Idris Elba obdržal v roku 2015 vyznamenanie Rad britského impéria. Odvtedy sa o ňom začalo rozprávať ako o nástupcom Daniela Craiga v úlohe legendárneho agenda Jamesa Bonda a teraz sa stal najsexi mužom sveta.

Titul každoročne udeľuje známy magazín People, pričom Idris bol jasnou voľbou. Samotný herec sa v rozhovore vyjadril, že ho titul samozrejme potešil a zdvihol mu ego, ale úprimne ho nečakal. Spomenul si na svoje detstvo, kedy bol chudý, vysoký a kamaráti sa mu za vzhľad vysmievali. Dnes sa naopak smeje on.

Vo svojich 46 rokoch má za sebou úspešné úlohy v seriáli The Wire, kde stvárnil Russella „Stringera“ Bella, ale fanúšikovia komiksových filmov ho poznajú zase ako Heimdalla v príbehoch o Thorovi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Idris Elba (@idriselba),

Ako porozprával časopisu People, ak práve nestojí pred kamerou a nenatáča, venuje sa dídžejingu na Ibize, kickboxu v Thajsku či svojej krásnej snúbenici Sabrine Dhowre. Sabrinu požiadal o ruku len vo februári, takže ho v blízkej budúcnosti čaká svadba, a snúbenica sa zrejme nebude hnevať, že si pred oltárom vymení obrúčky s najsexi mužom na svete.

Idris sa čo najväčšiu porciu svojho času snaží venovať dvom deťom, ktoré má z predchádzajúcich vzťahov. Svoju 16-ročnú dcéru Isan a 4-ročného syna Winstona rozmaznáva natoľko, že im to už občas začína liezť na nervy.

Čo sa týka snúbenice Sabriny, pri otázke, kto ho naposledy videl nahého, skonštatoval, že práve ona. Na žiadne bokovky sa tak nechystá, aj keď priznal, že z celebrít mu najviac imponuje Serena Williams svojím sexepílom a bojovnosťou.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia