Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2018, 11:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smrť Maca Millera zapríčinila kombinácia dvoch drog s alkoholom

HUDBA
Uložiť Uložené

Známy raper nás opustil ešte v septembri, no už vtedy bolo skoro isté, že príčinou bolo predávkovanie.

Približne pred dvoma mesiacmi nás opustil vo svojich 26 rokoch raper Mac Miller, za ktorým právom smútil celý svet vrátane snáď všetkých najväčších interpretov súčasnosti. Už vtedy sa hovorilo o jeho závislosti na drogách a alkohole aj v súvislosti s rozchodom s Arianou Grande, ktorá to mala spomedzi všetkých Millerovych blízkych po jeho smrti najťažšie.

Fanúšikovia totiž obviňovali práve ju, keďže rapera opustila a našla si nového priateľa. Už sa však dokázala preniesť aj touto udalosťou a ako dôkaz vydala pred pár dňami skladbu, kde sa s Mac Millerom lúči. 

Tesne po rozlúčkovom koncerte s titulom A Celebration of Life, kde prišli vzdať hold najväčšie kapacity, sa dozvedáme, čo zapríčinilo smrť mladého interpreta. Podľa toxikologického rozboru vydaného kanceláriou krajského koronera v LA sa Mac Millerovi stala osudnou kombinácia kokaínu, fentanylu a alkoholu.

Autora obľúbených hitov nám už síce nikto nevráti, no pre ostatných môže byť aspoň výstrahou, aby si jednoducho dávali pozor. So závislosťou a psychickými problémami bojuje dlhodobo veľmi veľa ľudí, vždy však existuje lepšie riešenie a množstvo profesionálov pripravených pomôcť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mac (@macmiller),

Domov
Zdieľať
Diskusia