Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2018, 20:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vyťahuje pôvodnú verziu dvojklipu Potrebujem tvoju nenávisť a Temeraf

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Zaspomínaj si na album Bengoro. Tentokrát prostredníctvom skladieb Temeraf a Potrebujem tvoju nenávisť s Egom.

Rytmus v závere roka pochopiteľne nie je hudobné aktívny, keďže sa primárne venuje príprave na svoj boxerský zápas s Marpom, ktorý sa bude konať po Vianociach. Na zápas si už mimochodom môžeš staviť. Z toho však vyplýva, že člen Kontrafaktu aktuálne nemá čas vydávať nové skladby, no aj napriek tomu na fanúšikov nezabúda. 

Rozhodol sa, že postupne zoženie všetky svoje staré klipy v kvalitnej verzii, keďže doteraz boli rozhádzané na cudzích kanáloch vo veľmi nízkej kvalite. Už zverejnil pôvodnú verziu Dáva mi a Kures Funk a dnes je na rade ďalší návrat k albumu Bengoro v podobe dvojklipu Potrebujem tvoju nenávisť s Egom a Temeraf

Rytmus z roku 2006 ukazuje svoje tučné brucho a tancuje v štúdiu, takže ide o klasiku, ktorú máme všetci radi. Do komentárov nám ešte nezabudni napísať, aký klip by si si pozrel vo vysokom rozlíšení ako ďalší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia