Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2018, 17:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jesenný Refresher playlist: Multižánrová nádielka do sychravých dní

HUDBA SPOTIFY
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba viac než dvojhodinový playlist zo skladieb, na ktoré počas aktuálnej jesene nemôžeš zabudnúť.

Streamovacie služby za posledný rok výrazne ovládli hudobný svet, a to hneď po niekoľkých stránkach. Každý jeden domáci aj zahraničný interpret využíva Spotify, resp. Apple Music ako primárnu platformu, kde zverejňuje svoju tvorbu. Deň zverejnenia na streamoch zároveň vždy považujeme za oficiálny deň vydania. 

Aby toho nebolo málo, práve počty prehratí na týchto platformách zohrávajú najzásadnejšiu rolu v tom, čo považujeme za najpočúvanejšie. Samozrejme platí, že YouTube si ďalej žije svoj život s videoklipmi a singlami, ktoré však skôr či neskôr vždy nájdeme aj na streamovacích službách. 

Aj z týchto dôvodov sme sa ako Refresher rozhodli byť na Spotify o čosi viac aktívnejší a pravidelne vás od dnešného dňa budeme zásobovať playlistami, vďaka ktorým budeš mať prehľad o najnovšej tvorbe. Pomôžeme ti vždy, keď sa budeš trápiť s problémom, že jednoducho nevieš, čo si máš vypočuť. Stačí, ak nám venuješ svoj follow.

Dnes pre vás zároveň máme úplne prvý zo série playlistov. Ten dnešný je venovaný aktuálnemu ročnému obdobiu a sychravému počasiu. Pripravili sme si pre teba multižánrovú nádielku 20 akutálnych skladieb z domova aj zo sveta

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

Nezabudni nás na Spotify sledovať a do komentárov pokojne napíš, aký playlist ti zatiaľ na streamovacích službách chýba. Už čoskoro máme pre followerov pripravené súťaže a zopár prekvapení.

Domov
Zdieľať
Diskusia