Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2018, 2:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Svet Marvelu: Podľa Wandy čaká hrdinov v Avengers 4 ešte horší osud než v Infinity War. Aké filmy uvidíme v MCU po Avengers 4?

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme pre vás slušnú porciu noviniek z Avengers 4.

Po týždni sa opäť hlásime z prostredia Avengers 4. Chystaná marvelovka bude 22. filmom MCU a ukončí 3. Fázu, ako i mnohé dejové linky budované naprieč celou dekádou. Pri projekte takýchto rozmerov sa vynárajú špekulácie, leaky a rôzne drobnosti každých pár dní, takže sme sa rozhodli znova ich spojiť do jedného hodnotnejšieho článku.

Začneme nadpisom. V ňom stojí, že Avengerov stretne ešte horší osud než naposledy. Aspoň to tvrdí Elizabeth Olsen hrajúca Wandu Maximoff (Scarlet Witch). Tá síce spoločne s ďalšími postavami na konci Infinity War zomrela, nikto však nečaká, že to tak ostane aj po konci Avengers 4. Určite teda vie, o čom hovorí. 

 

Svet Marvelu: Podľa Wandy čaká hrdinov v Avengers 4 ešte horší osud než v Infinity War. Aké filmy uvidíme v MCU po Avengers 4?

Môže to znamenať mnoho vecí, ale rátame s tým, že Thanos bude samozrejme porazený. Nezaobíde sa to však bez obetí a Avengers najprv dostanú pár rán, len aby na konci niektorí z nich zomreli natrvalo. Keď už sme pri tom, Tom Hiddleston nedávno odpovedal na otázku ohľadom Lokiho smrti. Použil projekciu alebo nejaký iný trik, aby oklamal Thanosa? Ani on sám si nie je istý, či jeho postava zomrela (alebo vie, že nie a nechce klamať). 

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Možno si pamätáš na jemný tease bratov Russovcov, ktorí uverejnili túto fotku so slovami: Pozrite sa pozorne. V pozadí bolo vidieť nejaký prístroj, no nikto nevedel, o čo ide. Nejaký čas je to už ale jasné, keďže unikli zábery z natáčania. Zariadenie sa náramne podobá na nejakú veľkú zbraň Iron Mana, celkom možno Proton Cannon.

 A keď už sme pri tých fotkách z natáčania... tu je Pepper Pots v špeciálnom obleku. Volá sa Rescue Armor a keby niet wikipedie, ani ja netuším, o čo ide. V skutočnosti ale ide o „obyčajný“ oblek špeciálne navrhnutý pre Pepper.

Tony ho zrejme skonštruoval v tajnosti pre prípad, že by on sám Pepper ochrániť nemohol a ako sme videli v Iron Man 3, ona to rozhodne dokáže. Je teda viac než možné, že ju uvidíme znova v akcii. 

Odporúčané
Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov Marvel chce oživiť pôvodných Avengerov v novom filme. Nedarí sa im a trápi ich zlá kvalita filmov a seriálov 2. novembra 2023, 11:00

Zrejme sa to dozvieme až v kinách. Nemyslíme si, že by Marvel túto kartu odhalil v nejakom traileri. Ten prvý by pritom mal doraziť do konca roka. My osobne rátame s tým, že sa tak stane ešte tento mesiac. 

Poďme sa však presunúť aj na iný front. Čo sa vlastne s MCU stane po Avengers 4? No bude predsa pokračovať. Už teraz je viac-menej potvrdený tretí Spider-Man, Doctor Strange 2, Black Panther 2, Black Widow či Eternals. Vzhľadom na to, že Brie Larson podpísala viacfilmovú zmluvu, môžeme očakávať aj návrat Captain Marvel a pár filmov musí natočiť aj Sebastian Stan či Anthony Mackie (Winter Soldier a Falcon). 

Priestor dostanú aj pôvodné postavy, hoci nevieme, koľko ich vlastne prežije. Všetci však dúfame, že bromance Hulka a Thora ešte nepovedala svoje posledné slovo. Kevin Feige a spol. sa navyše stále rozhodujú, ako zapracovať do príbehu Namora. Zľahčene povedané, ide o marvelácku verziu Aquamana a jedného dňa zrejme zakotví aj v MCU.

Thanos možno v pokračovaní dostane novú zbraň. 
Concept art však nemusí prezentovať aj finálny výsledok.

Svet Marvelu: Podľa Wandy čaká hrdinov v Avengers 4 ešte horší osud než v Infinity War. Aké filmy uvidíme v MCU po Avengers 4?

Smutnou správou je aj status Guardians of the Galaxy 3. Feige potvrdil, že film je momentálne „on hold“. Na plánovanú premiéru v roku 2020 teda môžeš zabudnúť. Stále totiž nebol ohlásený ani nový režisér.

Odporúčané
KOMENTÁR: Marvel sa totálne potopil už pred Secret Invasion. Lepšie seriály by nakrútila aj Markíza KOMENTÁR: Marvel sa totálne potopil už pred Secret Invasion. Lepšie seriály by nakrútila aj Markíza 3. augusta 2023, 10:30

Ako teda vidíme teoretický plán premiér pre Fázu 4? Samozrejme, ber ho s rezervou. Niektoré sequely nemusia byť isté, počet filmov premiérujúcich v jednom roku nemusí byť stále 3 a Marvel možno nebude tlačiť toľko originov a nepokračovaní. Úprimne, kto by nechcel vidieť ďalšiu sólovku s Captainom America či Iron Manom? 


2020
Black Widow
Eternals
Doctor Strange 2 (mohol by nahradiť Strážcov)
2021 
Guardians of the Galaxy 3
Black Panther 2
Neoznámená novinka, nie sequel
2022
Novinka
Captain Marvel 2
Spider-Man 3
2023
Thor/Hulk film
Novinka
Avengers 5

Filmy však už čoskoro nebudú jediným formátom, kde budeme stretávať postavy z MCU. Ako iste vieš, čakajú nás minimálne tri seriály (prípadne dva, ak sa spoja Loki s Wandou). Najnovšie už vieme aj to, že nás čaká miniséria aj s Falconom a Winter Soldierom. Vzhľadom na to, že Disneyho streamovacia služba sa spúšťa už budúci rok, minimálne dva seriály by mali doraziť do konca roka 2020.

Svet Marvelu: Podľa Wandy čaká hrdinov v Avengers 4 ešte horší osud než v Infinity War. Aké filmy uvidíme v MCU po Avengers 4?

A práve k seriálom sa nedávno vyjadril samotný Feige. Majú radosť, že budú môcť svoje príbehy vyrozprávať na inej platforme a úplne inak. Keďže ide o seriály, nebudú sa musieť tak veľmi ponáhľať s predstavením deja a jeho ukončením. Bude sa to viac podobať na komiksy a ich dlhšie rozprávanie príbehu. Bude tam však cítiť veľkoleposť kinofilmov, takže nečakajte dramatické konverzačky.

Tieto seriály vyjdú Disney/Marvel na veľké peniaze. V prípade ich úspechu sa nepochybne dočkáme ďalších. Zo začiatku však pôjde hlavne o atraktívny obsah, ktorý by donútil ľudí stať sa predplatiteľmi, čo sa s postavami z MCU predsa len dá docieliť. Osobne si teda myslím, že už teraz pripravujú viac podobných projektov. 

Svet Marvelu: Podľa Wandy čaká hrdinov v Avengers 4 ešte horší osud než v Infinity War. Aké filmy uvidíme v MCU po Avengers 4?

Ak ti stále nestačilo, môžeš sa pozrieť do nášho vlákna a prečítať si ďalšie články. Ohľadom MCU a Avengers 4 ich je skutočne neúrekom. Slovenská premiéra Avengers 4 je (zatiaľ) stanovená na 2. mája (květen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia