Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2018, 0:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aquaman sa v nových záberoch z filmu hodlá stať viac než kráľom Atlantisu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Atlantis nepotrebuje kráľa. Potrebuje niekoho lepšieho, a práve tým by sa mal Arthur stať.

Presne tak. Atlantis nepotrebuje kráľa, ale hrdinu, ktorý mu navráti slávu a silu. Pod vodou ale prebiehajú intrigy, boj o trón z viacerých strán, no a Arthur Curry musí popritom riešiť aj svoj súkromný život. Nehovoriac o nástrahách nezvyčajného nepriateľa menom Black Manta.

Najnovší televízny spot ukazuje trošku zo všetkého, takže je pekným doplnkom k farebným trailerom. U nás v redakcii sa mierne obavy striedajú s túžobným očakávaním konečne poriadneho kino zážitku. Minimálne rátame s tým, že pôjde o lepší počin ako Wonder Woman. Povedzme si úprimne, zas tak náročná úloha to pre Jamesa Wana nebude.

Okrem akcie, obrovského podvodného sveta a veľkolepých bitiek so sympatickými hercami bude hlavným lákadlom samozrejme Aquaman samotný. A rovnako tak Meera v podaní nádhernej Amber Heard po jeho boku. Tento kasting sa  Warnerom skutočne vydaril.

Aquaman v podaní Jasona Momou bude vo filme stáť proti svojmu nevlastnému bratovi Ormovi (Patrick Wilson). Ten už má dosť toho, ako ľudia znečisťujú oceány a je rozhodnutý vyhlásiť im krvavú vojnu. Bude práve na Aquamanovi, aby túto vojnu odvrátil a zároveň sa stal právoplatným kráľom Atlantídy. 

Vo vedľajších úlohách sa predstavia aj Amber Heard, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren či Yahya Abdul-Mateen II. Film režíroval James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) a na scenári pracoval spoločne s Willom Beallom (Gangster Squad) a Geoffom Johnsom (komiksové seriály, ako Arrow, Flash, Young Justice, Green Lantern a ďalšie). Aquamana sa dočkáme 13. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia