Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 4:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Will Smith a Tom Holland budú v špionážnom animáku zachraňovať svet

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Postava, ktorej Smith prepožičal hlas, je špičkou vo svojom odbore.

Ešte včera k nám štúdio 20th Century Fox prišlo s várkou plagátov (tie nájdete v galérii nižšie), na ktorých môžeme vidieť hlavné postavy nového animáku Spies in Disguise. Okrem toho fanúšikov ale informovali, že ihneď zajtra smieme očakávať prvý plnohodnotný trailer.

V zábavne pôsobiacom animáku budeme sledovať dobrodružstvá dvojice agentov. Prvým z nich je slávny špión Lance Sterling (Will Smith), označovaný za najlepšieho vo svojom odbore. So svojou neodolateľnou charizmou a profesionálnymi schopnosťami sa vysporadúva so svetovými problémami ľavou zadnou.

Po jeho boku bude v snímke pracovať menej výrazný člen tímu menom Walter Beckett (Tom Holland). Ten dozaista nie je ani zďaleka tak okúzľujúci a fyzicky stavaný ako Lance. Tieto nedostatky ale vynahrádza svojou geniálnou mysľou, vďaka ktorej špióni môžu využívať množstvo špeciálnych vynálezov.


Po zhliadnutí traileru nám je (viac než obvykle) jasné, že pokiaľ na Spies in Disguise zájdeme do kina, nutne bude musieť ísť o verziu s pôvodným dabingom. Hlasy Willa Smitha a čoraz populárnejšieho Toma Hollanda dávajú svojim diametrálne odlišným agentom poriadny šmrnc.

Lákavý animák režírujú Nick Bruno (Epic, The Peanuts) a Troy Quane (Ice Age: Collision Course) a svoje hlasy okrem Smitha a Hollanda prepožičali Ben Mendelsohn, Rashida Jones, Karen Gillan, DJ Khaled či Masi Oka.

Will Smith a Tom Holland budú v špionážnom animáku zachraňovať svet
Zdroj: 20th Century Fox

Hudobná stránka filmu pripadla na plecia Theodora Shapira, ktorý pracoval aj na skladbách pre snímky, ako Centrálna inteligencia (2016) s The Rockom a Kevinom Hartom, Tajný život Waltera Mittyho (2014) či Vlk z Wall Street (2013).

Námet vznikol podľa krátkometrážnej snímky Pigeon: Impossible, ktorá si na YouTube vyslúžila množstvo pozitívnych komentárov a k dnešnému dňu ju videlo viac než 12,5 milióna divákov po celom svete. Česká aj slovenská premiéra je plánovaná na 19. septembra (září) 2019. Čo vravíš na zmieňovaný „kraťas“? A ako sa ti pozdával prvý trailer k Spies in Disguise?

Domov
Zdieľať
Diskusia