Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2018, 18:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hektolitre krvi, rituály a explózie. Slipknot oslavuje Halloween po svojom

HUDBA SLIPKNOT
Uložiť Uložené

Nu metalová legendárna skupina Slipknot prichádza so skvelým vizuálom ku skladbe All Out Life.

Slipknot patrí medzi najúspešnejšie metalové zoskupenia hudobného priemyslu a dôkazom je nielen samotná tvorba, ale aj množstvo ocenení vrátane Grammy. O slovo sa novými skladbami nehlási veľmi často, nehovoriac o albumových projektoch, a preto môžeme dnešok označiť za veľmi dôležitý deň. 

Dočkali sme sa vydania novinky s názvom All Out Life, kde kapela dokázala svoje schopnosti a všetko podčiarkla umeleckým vizuálom, v ktorom nechýbajú charakteristické prvky. Frontman Corey Taylor zároveň pri príležitosti zverejnenia novej skladby prijal pozvanie do show známeho moderátora Zane Lowe, aby prezradil, že Slipknot aktuálne pracuje na novom albume.

Nechal sa počuť, že pôjde o jeden z najtemnejších momentov histórie skupiny a práve táto ukážka je dôkazom, že to myslí vážne. Zatiaľ sme sa nedočkali konkrétneho dátumu, kedy by mohol projekt uzrieť svetlo sveta, no aspoň si môžeme skrátiť čakanie klipom.

Len prednedávnom bola zverejnená informácia o tom, že Slipknot vystúpi vystúpi budúci rok v Česku. Koncert prebehne 11. júna 2019 v pražskej O2 arene a lístky budú k dispozícii od 2. novembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia