Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2018, 12:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kanye West tvrdí, že bol zneužitý a šíril nesprávne posolstvá. Už sa chce venovať len kreatívnej činnosti

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Americký raper vraj pochopil, že politika nie je nič preňho.

Kanye West spôsobil v posledných mesiacoch množstvo kontroverzných situácií. Najskôr sa nelichotivo vyjadril o otroctve, začal podporovať nezvyčajné myšlienky a naposledy sa snažil presvedčiť Donalda Trumpa, aby nechal Apple vyrábať najnovšie prezidentského lietadlo Air Force One a rovno ho premenoval na iPlane 1.

Kanye sa nebál rozprávať o súčasnej politickej situácii, za čo si vyslúžil množstvo kritiky a samozrejme aj hromadu nových fanúšikov, lenže pohár trpezlivosti mu pretiekol.


Raper sa dostal do konfliktu s americkou komentátorkou Candace Owens, ktorá vymyslela kampaň Blexit s cieľom inšpirovať občanov s afroamerickým pôvodom, aby odišli z Demokratickej strany.

Pri tejto príležitosti vydala vlastnú kolekciu oblečenia a najskôr sa všade hovorilo, že ju nadizajnoval práve Kanye West. On však všetko uviedol na správnu mieru prostredníctvom niekoľkých príspevkov na Twitteri.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Najskôr zdôraznil, že mu záleží na reforme väzenského systému, podpore vytvárania nových pracovných miest či zavedení rozumných zákonov o kontrole zbraní. 

Hneď nato sa od kampane Blexit dištancoval a v príspevku skonštatoval, že bol posledné mesiace zneužívaný na šírenie posolstiev, ktorým sám neverí. Kolekciu v žiadnom prípade nedizajnoval on sám, ale kamarát dizajnér nechcel na oblečenie uviesť vlastné meno, tak ho presvedčil, aby tam zanechal Kanye to svoje.

Aj preto sa najnovšie chce od politiky držať čo najďalej a bude sa sústrediť výlučne na kreatívnu činnosť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HYPEBEAST (@hypebeast),

Domov
Zdieľať
Diskusia