Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2018, 1:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix dal zelenú 6. sérii BoJacka Horsemana!

FILMY A SERIÁLY BOJACK HORSEMAN
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších seriálov súčasnosti to potiahne aj o rok.

V dobe, kedy sa rušia nepotrebné, slabé, ale aj kvalitné seriály sú podobné správy skutočne radostnými novinkami. Po netflixáckom záťahu na Lukea Cagea a Iron Fista (kto vie, možno sa objavia v iných seriáloch alebo ich spoja) a zrušeniach pár ďalších už jednoducho nie sme takí optimistickí.

Potichu dúfame, že naše obľúbené seriály sa neskončia predčasne, a dnes už môžeme s istotou povedať, že minimálne BoJack nekončí. Síce nevieme, koľko sérií ešte tvorcovia plánujú a či sa im ich podarí všetky dokončiť (keď už ale zašli takto ďaleko, Netflix ich pravdepodobne už nezruší), máme aspoň potvrdené, že sa s BoJackom uvidíme aj budúci rok.

Oficiálne sociálne siete seriálu potvrdili, že Netflix odklepol 6. sériu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa jej pritom dočkáme už tradične na jeseň. Nič nenasvedčuje tomu, že uvidíme menej epizód alebo nastanú nejaké radikálne kroky. Príbeh možno začne tam, kde skončil naposledy, a teda s BoJackom smerujúcim na odvykačku. 

5. séria bola zase raz vynikajúca, o čom sme sa vás snažili presvedčiť aj v našej recenzii. Ak máte radi humor, depresívne príbehy a životy či len kvalitne napísané a vykreslené postavy, BoJack je presne pre vás. Prekvapí vás svojou hĺbkou, chytí za srdce a častokrát aj rozosmeje. 

Len ťažko by ste momentálne hľadali ľudskejší seriál. A pritom je plný personifikácie v podobe zvierat žijúcich spoločne s ľuďmi akoby to tak bolo od počiatkov vekov. Všetky série BoJacka nájdete na Netflixe (ktorý sa oplatí každým jedným dňom viac a viac).

Domov
Zdieľať
Diskusia