Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2018, 22:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo je novým kráľom Instagramu s najvyšším počtom fanúšikov, prekonal Selenu Gomez

ŠPORT CRISTIANO RONALDO INSTAGRAM SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Portugalský hráč hviezdi aj mimo ihriska.

Cristiano Ronaldo prekonáva rekordy s loptou pri nohách aj na internete. Od roku 2016 držala titul známej osobnosti s najvyšším počtom sledovateľov na Instagrame spevácka hviezda Selena Gomez.

Speváčka vtedy predbehla kolegyňu Arianu Grande a tak skoro sa nechystala svojho titulu vzdať, lenže nemohla očakávať, že Cristiano Ronaldo prestúpi z Realu Madrid do Juventusu Turín a znásobí svoju popularitu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Značka CR7 momentálne patrí medzi najpopulárnejšie na svete a tvár portugalského futbalistu dokáže rozoznať obrovská časť populácie našej planéty. Zrejme preto bolo iba otázkou času, kedy sa na Selenu dotiahne.

Portugalčan mal v čase písania tohto článku viac ako 144 miliónov sledovateľov, vďaka čomu je novým držiteľom titulu najsledovanejšieho užívateľa na celej sociálnej sieti Instagram.

Na ceste za rekordom ho nezastavili ani nedávne obvinenia zo znásilnenia, pričom Cristiano pred pár hodinami poskytol po dlhšom čase rozhovor, v ktorom priznal, že z Realu Madrid v skutočnosti odišiel kvôli prezidentovi Florentinovi Perézovi.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Šéf madridského klubu vraj portugalskú hviezdu začal po čase vnímať len ako podnikateľský objekt a obaja si nerozumeli po ľudskej stránke, čo Ronalda napokon presvedčilo, že v Reale Madrid už nemôže zostať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domov
Zdieľať
Diskusia