Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2018, 17:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rick Grimes sa o týždeň rozlúči s The Walking Dead vo svojej poslednej epizóde. Tvorcovia sa pri tom inšpirovali The Last of Us

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

RIckove zranenie až príliš pripomína scénu, kedy sa takmer fatálne zranil Joel z milovanej videohry.

O týždeň sa dočkáme poslednej epizódy s Rickom Grimesom. Aspoň to nám tvrdia upútavky a promo od samotného AMC. Blíži sa aj koniec Maggie, no najprv sa zrejme rozlúčime s postavou číslo jedna a tvárou tohto zombie seriálu. Andrew Lincol sa rozhodol v seriáli skončiť, a tak sa scenáristi museli popasovať s logickým ukončením jeho príbehu. 

Úprimne, myslím si, že obe postavy prežijú a jednoducho si dajú na nejaký ten rok-dva od seriálu pauzu a v budúcnosti sa pravdepodobne vrátia. Budem prekvapený, ak zomrú obaja, no nie je vylúčené, že sa tak stane. Necháme sa teda asi prekvapiť.

Okrem toho, že sa blíži Rickov koniec, nás zaujalo aj jeho najnovšie zranenie. To mu znepríjemní jeho možno posledné hodiny a dni v tomto svete, pričom sa nápadne podobá na zranenie istej videohernej postavy.  Samozrejme, reč je o The Last of Us a Joelovom páde na železný hrot, kedy takmer zomrel. Našťastie, taký priblblý koniec si Grimes nevyslúži, takže ešte chvíľu bude putovať.

Podľa upútavky na ďalšiu epizódu môžeme čakať, že sa s ním rozlúčime veľmi nostalgicky. Viac vám ale prezradí samotné video. Otázkou už ostáva iba to, ako veľmi to ovplyvní čísla sledovanosti. Divákov ubúda každým dielom, takže sme zvedaví, či Rickov odchod pomôže alebo naopak ešte viac uškodí.

Anketa:
Bude vám Rick Grimes v seriáli chýbať?
Áno
Nie
Áno
86 %
969 Hlasov
Nie
14 %
164 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia