Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2018, 11:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Sergio Ramos si pri výprasku od Barcelony utieral slzy. Real Madrid v El Clásicu pohorel na plnej čiare

ŠPORT REAL MADRID
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Španielsky obranca svojím výkonom proti Kataláncom nepresvedčil.

Po desiatich rokoch prvé El Clasico bez Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Trápiaci sa Real Madrid nastúpil na legendárnom Camp Nou proti Barcelone, ktorá v posledných týždňoch vymieňala slabé výkony za solídnejšiu hru. Messi sa na spoluhráčov len prizeral z hľadiska a napokon nemusel vôbec ľutovať, že im nemohol pomôcť na trávniku.

Barcelona začala zápas úplnou dominanciou. Katalánci v prvom polčase strelili dva góly, ale mohlo ich padnúť aj viac. Lopetegui však cez prestávku urobil viacero taktických zmien a Madrid vďaka Marcelovi znížil na 2:1. Keby nebolo konštrukcie brány, Real by vyrovnal a zápas mohol dopadnúť úplne inak. 

Barcelona na čele s Luisom Suarezom však zabrala. Uruguajčan sa zaskvel hetrikom a klinec do rakvy pridal hlavičkou na 5:1 Arturo Vidal. Obrana ani stred poľa kráľovského veľkoklubu akoby neexistovali, čo si uvedomoval aj Sergio Ramos.

Belgičan Courtois len vyťahoval lopty zo svojej siete a Ramosa to dojalo natoľko, že si v 84. minúte musel utrieť slzy. Fanúšikovia si moment hneď všimli, avšak veľká časť z nich nemala pre obrancu pochopenie a dobre sa na jeho smútku zabávala.

Sergio Ramos si pri výprasku od Barcelony utieral slzy. Real Madrid v El Clásicu pohorel na plnej čiare
Zdroj: Bein Sports
Domov
Zdieľať
Diskusia