Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2018, 23:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Autoškola začala ponúkať výcvik na Lamborghini. Ak zaplatíš 22-tisíc eur, môžeš získať vodičák v superšporte

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Londýn bol odjakživa mestom neobmedzených možností.

Získavanie vodičského preukazu v anglickom hlavnom meste sa dnes stálo otázkou štýlu. Uvedomuje si to aj firma Get Licensed, ktorá poskytuje vodičom možnosť získať vodičské oprávnenie aj v luxusnejších vozidlách.

Najnovšie do automobilovej zostavy pribudlo Lamborghini Aventador v hodnote približne 300-tisíc eur, avšak za jazdy v superšporte si poriadne priplatíš.

Spoločnosť auto premenovalo z Lamborghini na Learnerghini a za desať jázd s inštruktorom zaplatíš viac ako 22-tisíc eur, čo nie je najmenšia čiastka.

Keby si mal hromadu peňazí na rozhadzovanie a samotné farebné Lamborghini ťa neoslovilo, možno ťa zaujme fakt, že Get Licensed vozidlo odkúpilo od známeho internetového tvorcu menom KSI.

On ho vraj v minulosti viackrát nabúral a nemal už záujem o jeho vlastníctvo, tak ho spoločnosť prefarbila, získala povolenie na prevádzkovanie v autoškole a vyslalo na cesty.

V Londýne ho náhodní okoloidúci odfotili zaparkované na jednej z ulíc, ale nebolo zaparkované ideálne, takže inštruktor bude musieť popracovať na svojom vysvetľovaní.


Domov
Zdieľať
Diskusia