Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2018, 0:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese spolu natočia krvavú drámu o indiánskych vraždách z 20. rokov 20. storočia

FILMY A SERIÁLY KILLERS OF THE FLOWER MOON
Uložiť Uložené

Killers of the Flower Moon bude 7. spoločným filmom týchto dvoch filmových legiend.

Martin Scorsese má momentálne plné ruky dokončovania Irishmana, my však vieme, že už dlhšie mal v hľadáčiku ďalší projekt s názvom Killers of the Flower Moon. Dnes už vieme, že sa stane jeho ďalším počinom. Deadline informuje o tom, že Scorsese a DiCaprio podpísali zmluvy a všetko je už iba otázkou času.

Príbeh vychádza zo skutočných udalostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odohráva sa v 20. rokoch 20 storočia a popisuje sériové vraždy amerických indiánov z kmeňa Osage. Išlo o jeden z prvých prípadov vraždy, na ktorom pracovala FBI.

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese spolu natočia krvavú drámu o indiánskych vraždách z 20. rokov 20. storočia
Zdroj: MIramax

Scenár by mal napísať Eric Roth (A Star is Born). Zatiaľ nie je známy dátum premiéry, ale všetky doterajšie odhady sa zdajú byť trochu optimistické, obzvlášť keď vezmeme do úvahy, že Scorsese je tvorca, ktorý si na svojich snímkach dáva záležať a pracuje na nich pokojne aj rok po ukončení nakrúcania. 

Knižné práva odkúpilo Imperative Entertainment za 5 miliónov dolárov. Produkovať bude spoločne so Scorsesem, Appian Way Productions a Sikelia Productions. Natáčanie by mohlo začať najneskôr v lete 2019. 

Killers of the Flower Moon bude siedmym spoločným projektom týchto dvoch legiend. Začali v roku 2002 (Gangs of New York) a pokračovali filmami, ako: The Aviator (2004), The Departed (2006), Shutter Island (2010), The Wolf of Wall Street (2013) či krátkometrážne The Audition (2015). Ak vás zaujíma, aké ďalšie projekty by DiCaprio mohol natočiť, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia