Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 23:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Aquaman sa v akčnej a strhujúcej ukážke chystá zasadnúť na trón Atlantídy a odvrátiť katastrofickú vojnu s ľuďmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bude James Wan záchrancom DCEU?

Môžeš mať komiksovky z DC univerza rád ako len chceš, ale asi nepoprieš, že ohľadom celého tohto komiksového vesmíru momentálne vo Warner Bros. panuje celkom slušný bordel.

Po pravdepodobnom odchode Henryho Cavilla alias Supermana sa zdá, že to má chuť zabaliť aj Ben Affleck ako Batman. Veru, netušíme, ako to celé dopadne. Zraky všetkých fanúšikov aj kravaťákov v štúdiu sa teraz nedočkavo upierajú na najbližší zárez, ktorým bude Aquaman v režijnom podaní hitového Jamesa Wana (The Conjuring, Insidious).

Ten oficiálne samozrejme spadá pod DCEU, ale je otázne, nakoľko bude s predchádzajúcimi snímkami naozaj previazaný. Podľa posledných informácií sa totiž zdá, že do veľkej miery pôjde skôr o samostatné dobrodružstvo, ktoré si budú môcť užiť aj neznalci predchádzajúcich filmov.

S Aquamanom sú samozrejme spájané veľké očakávania, a to nielen divákov, ale aj kompetentných vo Warner Bros. Snímka totiž bez debaty je projektom, ktorý by mohol DCEU pohodlne stabilizovať, o čom sa nás snaží presvedčiť aj nová ukážka.

Musíme uznať, že sa to zatiaľ darí a my veríme, že nás v kine bude čakať naozaj premakané dobrodružstvo. James Wan je schopný remeselník a samotný nástrel príbehu tiež neznie zle. Aquaman v podaní Jasona Momou bude vo filme stáť proti svojmu nevlastnému bratovi Ormovi (Patrick Wilson).

Aquaman sa v akčnej a strhujúcej ukážke chystá zasadnúť na trón Atlantídy a odvrátiť katastrofickú vojnu s ľuďmi
Zdroj: Warner Bros.

Ten už má dosť toho, ako ľudia znečisťujú oceány a je rozhodnutý vyhlásiť im krvavú vojnu. Bude práve na Aquamanovi, aby túto vojnu odvrátil a zároveň sa stal právoplatným kráľom Atlantídy.

Vo vedľajších úlohách sa predstavia aj Amber Heard, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren či Yahya Abdul-Mateen II. Aquamana sa dočkáme 13. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia