Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2018, 12:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Opak Dissu vysvetľuje, čo znamená slovo bordel

HUDBA
Uložiť Uložené

Obľúbení reprezentanti alternatívneho českého rapu predstavuju novinku, ktorá dostáva aj podarený vizuál.

Opak Dissu snáď našim fanúšikom predstavovať nemusíme. Chalani sa do povedomia širokého publika dostali hlavne vďaka svojmu humornému prístupu k žánru ako takému. Narozdiel od drvivej väčšiny kolegov si z pomyselnej rapgame robia srandu a často vtipne poukazujú na jeho stereotypy. 

Teraz sme sa dočkali novinky Udělej Bordel, ktorá bude súčasťou pripravovaného mixtapeu ASAP Jardy. Ten bude niesť názov Dirty Jarda Tape a nová skladba vlastne ideálne zapadá do konceptu. Ako už býva zvykom, dočkali sme sa videoklipu. Ten však nie je len o jednoduchom predvádzaní pred kamerou.

Režisérsky sa o vec postaral mladý študent Jeto Polák. Úvod a záver sa odohrávajú v typickej dedinskej krčme. Ako nakoniec celý príbeh dopadne sa už dozvieš v samotnom videoklipe. Na záver už len pripomenieme, že avizovaný mixtape ASAP Jardu uzrie svetlo sveta 30. októbra a my sa už nevieme dočkať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia