Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2018, 21:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V Anglicku kradol muž, ktorý sa neuveriteľne podobá na Rossa z Priateľov. Herec si tak nenechal ujsť príležitosť humorne odpovedať

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

David Schwimmer okomentoval celú udalosť s humorom sebe vlastným.

Polícia v anglickom meste Blackpool patrá po zlodejovi, ktorý sa pravdepodobne dopustil krádeže v jednej z miestnych reštaurácií. V snahe dostať o ňom nejaké informácie, zavesili jeho podobizeň z bezpečnostnej kamery blízkeho supermarketu na Facebook.

Užívatelia si okamžite všimli, ako veľmi sa lupič podobá na herca Davida Schwimmera, ktorého poznáme najmä ako Rossa Gellera z kultového seriálu Priatelia. Namieto relevantných informácií tak stránku blackpoolskej polície zavalila lavína vtipov na Schwimmerov, resp. Rossov účet.

„Polícia ho už zrejme obkľúčila, ale on sa dokázal vytočiť zatknutiu vďaka svojmu slávnemu manévru a uniknúť,“ napísal jeden užívateľ, čím evidentne narážal na slávnu scénu „Pivot!“  (v preklade: „Vytočiť!“  ).

Ďalší užívateľ si neodpustil poznámku, že zlodej mal zrejme komplicov v zložení Chenandler Bong, Regina Phalange a Ken Adams, čím narážal na pseudonymy Chandlera (Matthew Perry), Phoebe (Lisa Kudrow) a Joeyho (Matt LeBlanc), teda postáv z vyššie spomenutého sitcomu.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

Ďalší dodali, že skutočnými vinníkmi sú Rossove aliasy, ako Russ, Vikram či Vianočný pásavec. K celej situácii sa vyjadril aj samotný David Schwimmer, ktorý na svojom twitterovom účte uverejnil video, v ktorom parodoval zverejnenú fotografiu. Zároveň k nemu priložil nasledovné oznámenie:

„Prisahám, páni policajti, nebol som to ja! Ako môžete vidieť, bol som v New Yorku. Venované ťažko pracujúcej polícii v Blackpoole. Veľa šťastia s vyšetrovaním. #nebolsomtoja.“

Napokon sa do celej veci musela vložiť aj samotná polícia a uviesť veci na pravú mieru. Ďakujeme všetkým za rýchlu odozvu,“ uviedli strážcovia poriadku vo svojom stanovisku. „Celú vec sme dôkladne prešetrili a môžeme potvrdiť, že David Schwimmer sa počas lúpeže naozaj nachádzal v Amerike.“

Polícii iste prajeme úspešné vyšetrovanie a Davidovi Schwimmerovi ďakujeme, že sa postaral svojim fanúšikom o dobrú porciu zábavy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia